Problem u najavi - Zvezdino pojačanje preskače polusezonu!?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.02.2019.
10:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je ove zime stigao na "Marakanu" mogao bi da propusti prolećni deo sezone ukoliko se odluči da problem sa povredom rešava operativnim putem.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sedmoricu novih igrača angažovala je Crvena zvezda u minulom prelaznom roku ako ne računamo Erika Jirku koji je prošlog leta ozvaničio transfer na "Marakanu" i ostao na šestomesečnoj pozajmici u Spartaku.

Dejan Vidić je prosleđen na pozajmicu u Zemun, Strahinja Krstevski će narednih šest meseci igrati za Zvezdinu filijalu Grafičar, dok će se Nemanja Milunović, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Milan Gajić i Mirko Ivanić boriti za minutažu u prvom timu.

Jeda od pomenute petorice imao je tokom priprema velikih problema sa povredom, a radi se o bivšem kapitenu kruševačkog Napretka Milošu Vuliću.

Kod Vulića se tokom priprema pojavio problem sa skočnim zglobom i nastup u poslednjem kontrolnom meču sa Mariborom ne predstavlja potvrdu da je povreda zalečena. "Žurnal" piše da se problem javlja zbog igranja na tvrdim terenima i da je jedna od opcija operacija.

Problem je u tome što bi Miloš Vulić, ukoliko se odluči za ovakav potez, odsustvovao sa terena između dva i tri meseca, što znači da bi propustio prolećni deo sezone.

To za Zvezdu ne bi predstavljalo veliki hendikep jer na poziciji koju pokriva Miloš Vulić trener Milojević ima Gorana Čaušića i Nenada Milijaša, ali i defanzivne vezne igrače Dušana Jovančića i Branka Jovičića.

Miloš Vulić bi u slučaju odlaska na operaciju bio u najvećem problemu. Pauza bi mu uskratila mogućnost da se tokom proleća adaptira i uklopi u tim, pa bi na leto krenuo od nule.

Sa druge strane, nije rešenje igrati sa hroničnom povredom jer se u praksi uvek pokaže da je u ovakvim slučajevima pre ili kasnije trajno rešenje jedino ispravno rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 11.02.2019
18:35

zvezda ima rešenje, na njegovoj poziciji igra glavni sudija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 11.02.2019
15:33

Problem u najavi za Zvezdu nije neko breme jer Zvezda za sve ima resenje.

avatar
hulkdelija
Monday, 11.02.2019
12:41

Da li je moguce da su kupili povredjenog igraca?

avatar
rivarinho
Monday, 11.02.2019
11:35

Zato konacno dati sansu Veljku Nikolicu, Terzic kaze da je mozda i najveci talenat ovde!

avatar
hulkdelija
Monday, 11.02.2019
12:40

Vec je prosledjen u Graficar.

avatar
Mića86
Monday, 11.02.2019
12:58

Od Čaušića bi sigurno bio bolji!