Probijen led, crno-beli poveli, a onda šok na drugoj strani!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.02.2018.
15:53
Izvor: Sportske.net

Ušao je i Suma, do kraja će biti znatno zanimljivije...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Posle nezanimljivog prvog poluvremena, tokom kojeg je Partizan veoma teško dolazio do protivničkog gola, u nastavku su crno-beli već posle tri minuta zatresli mrežu.

Sve se dogodilo posle korera sa leve strane, Pantić je šutirao sa ivice kaznenog prostora, Leandre Tavamba je majstorski skrenuo put lopti, prevario golmana i Partizan je poveo - 1:0.

U prilogu je njegov pogodak, a kreativnijoj igri Partizana u nastavku meča trebalo bi da doprinese i Sejduba Suma, koji je zamenio Đorđa Ivanovića.

Međutim, u 68. minutu Šahtjor Soligorsk ni iz čega dolazi do izjednačenja. Jedna naizgled bezopasa akcija rivala, lopta pogađa Nemanju Miletića i završava u Stojkovićevoj mreži. Nesvakidašnji autogol - 1:1.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Thursday, 08.02.2018
18:00

Kad god Partizan primi gol,zna se unapred da je direktni ili indirektni krivac najglupji igrač u odbrani,odnosno ćelavi Miletić.Gledam utakmice Partizana,i svoja zapažanja proverim i na druge načine,slušanjem tudjih razmišljanja,čitanjem sportske štampe ,ali ćelo je definitvno nula od igrača.Posmatram ga,on brani zamišljeni prostor,rasporedjuje odbrambene igrače a on se povlači u dubinu šesnaesterca,bez kontakta sa protivničkim igračima.Komentator,inače omrznut kod navijača Partizana i sam se čudi i nabraja njegove kikseve.

avatar
Friday, 09.02.2018
09:37

I retko kad odmah preda ili ispuca loptu kad je primi nakon neuspelog napada protivnika, uvek sebi nesto komplikuje i zagorcava, ide ka autu, uvek mu treba sto godina da je obradi...

avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 08.02.2018
17:05

Lep gol Nemanje Miletica. Stvarno jedan od lepsih auto-golova.

avatar
DeXy \'92
Thursday, 08.02.2018
17:32

Realno jeste lep gol,ja kao partizanovac to kazem :D