Presudio "svom" Partizanu, pa postao igrač kola Superlige!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 08.06.2020.
08:12
Izvor: Sportske.net, Superliga

Sjajna partija Nemanje Nikolića obeležila novu rundu srpskog šampionata.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Najbolji igrač 28. kola Linglong Tire Superlige Srbije je Nemanja Nikolić, asistent i dvostruki strelac za Spartak u pobedi nad ekipom Partizana u Subotici.

Završeno je još jedno superligaško kolo koje nam je ponovo donelo veliki broj golova i dva velika znenađenja, poraze Partizana i Čukaričkog.

Junak pobede Subotičana nad "crno-belima" rezultatom 3:2 (1:2) je bio njihov igrač, napadač Nemanja Nikolić, koji ovog proleća kao pozajmljeni fudbaler nastupa u dresu "golubova".

On je učestvovao u postizanju sva tri pogotka, dva puta kao strelac i jednom kao asistent, čime se na najbolji način preporučio stručnom štabu Partizana za povratak u Humsku.

Tokom čitavog susreta sjajno se kretao, ulazio u šanse i odlično sarađivao sa saigračima, pa nije bilo velike dileme u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja, tvrde u Superligi Srbije.

Derbi baner

Nikolić je ovo priznanje zaslužio po drugi put ove sezone, nakon sjajne partije u dresu Vojvodine u 11. kolu šampionata, upravo u duelu sa Subotičanima.

Za novosadski klub je tokom jeseni zabeležio devet nastupa, uz tri postignuta pogotka, dok je za ekipu Spartaka tokom ovog proleća zabeležio šest nastupa i postigao pet pogodaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 08.06.2020
19:43

Ko mu je branio da u Partizanu asistira i daje golove, setkao po terenu ko maneken, znaci da mu je sada dobro i neka ostane u Spartaku......