Presudio je Partizanu, ''naterao'' Sava na ostavku, sad ''ni za metar'' neće da se povlači pred Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
petak 20.11.2020.
11:14
Izvor: Sportske.net

Zagreva se polako atmosfera pred derbi u Novom Sadu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Predstojeći fudbalski vikend u Srbiji obeležiće duel dve prvoplasirane ekipe u Linglong Superligi, Vojvodine i Crvene zvezde. Njihov susret je zakazan za nedelju od 17:30h na novosadskom ''Karađorđu'', a jedan od aduta trenera domaćeg tima Nenada Lalatovića biće i iskusni bek Aranđel Stojković.

On je, sećate se, bio strelac pobedonosnog gola za Vojvodinu protiv Partizana, u 92. minutu za konačnih 3:2, posle čega je trener Partizana Savo Milošević podneo neopozivu ostavku.

Samouvereno dočekuje i duel sa vodećonm Zvezdom, još uvek neporaženom u domaćem šampionatu od početka sezone, pa u razgovoru za ''Žurnal'' poručuje da pred liderom neće biti povlačenja ''ni za metar''.

''Pokušaćemo da nanesemo prvi poraz šampionu, smanjimo bodovnu prednost i približimo se prvom mestu. Borićemo se i nadam se da ćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena i protivnikov umor zbog igranja na dva fronta. Naše opredeljenje je napadački fudbal, ući ćemo ofanzivno i napasti visokim presingom.

Nema povlačenja ni za metar, ako se povučemo protiv takvog rivala pitanje je samo kad ćemo da primimo gol. Najveća opasnost nam preti od Kataija, Ivanića i Bena. Ako uspemo da ih zaustavimo, imamo veliku šansu da ostvarimo pozitivan rezultat'', izjavio je Stojković, mada će Zvezda najverovatnije nastupiti bez povređenog Kataija.

Iako je cilj pobeda, zadovoljan bi bio i remijem, uz jasnu poruku:

''O porazu niko ne razmišlja''.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke