Prepotentni ili samouvereni? Evo kakav ishod očekuju navijači Arsenala!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.10.2017.
17:02
Izvor: Sportske.net

Pristalice londonskog Arsenala prepune optimizma pred večerašnji meč u Beogradu uprkos problemima sa kojima se suočava Vengerov tim.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Odavno u Srbiji nije vladala ovako velika euforija zbog jedne fudbalske utakmice što nikoga ne treba da čudi ako se ima u vidu da Zvezda deset godina nije igrala u Evropi i da u srpsku prestonicu stiže Arsenal.

Utakmica trećeg kola grupne faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala počinje u 19 časova, gužve oko stadiona već počinju da se prave o čemu smo pisali OVDE!

Tri sata pred utakmicu na zvaničnom sajtu Arsenala postavljena su bitna obaveštenja za pristalice londonskog kluba koje su doputovale u Beograd, a tu je i anketa.

Navijačima je omogućeno da glasaju i predvide konačan ishod večerašnje utakmice. Tačni rezultati nisu navedeni ali su ponuđeni remi, te pobede Zvezde ili Arsenala sa jednim, dva ili tri golova razlike.

Kako bismo saznali kako pristalice londonskog kluba trenutno glasaju prognozirali smo patriotski pobedu Crvene zvezde sa jednim golom razlike.

Rezultati ankete su pomalo iznenađujući jer navijači Arsenala očito ne sumnjaju u pobedu svog tima i to ne bilo kakvu, već onu od dva ili tri gola razlike.

Anketa
Screenshot/arsenal.com

Sačekajmo da se utakmica završi, nama na osnovu svega što znamo pre njenog početka ne dueluje da će Arsenal uspeti da slavi na "Marakani" sa 3:0, 4:1 ili 5:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toto Salvatore Riina
Thursday, 19.10.2017
17:39

Takvi su njihovi navijaci i u prvenstvu...u istom tom koji nisu osvojili 27 godina :D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 19.10.2017
18:25

Arsenal nije osvojio prvenstvo 27 godina?strasno ko sve prati fudbal

avatar
Toto Salvatore Riina
Friday, 20.10.2017
16:43

Pa i da sam stavio tacan podatak (2003 cini mi se), to je bilo pre ledenog doba :D Posle toga, pomracina...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 19.10.2017
17:12

Teoretski nas mogu dobiti i 12:0 i da sam tipa klinac od 16 godina iz Londona verovatno bih bio ubedjen,ali posto je Arsenal mali klub kroz istoriju uvek bio,a Zvezda osvojila sve sto i Real Madrid,plus navijaci i sjajna atmosfera koju oni tamo nemaju,to nam ipak daje nadu,da mi mozemo njih dobiti 4:1.