Preponosni Dejan Stanković! Dvojici se posebno zahvalio, dali su mu ''dušu''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.03.2020.
20:27
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Zvezda nije pobedila, ali Zvezdin šef struke nije imao šta da zameri svojim igračima. Naprotiv...

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras bila bliža pobedi u 162. večitom derbiju, nije iskoristila svoje prilike, ali trener aktuelnog šampiona Dejan Stanković je posle meča imao samo reči hvale za svoje igrače, bez obzira na konačnih 0:0.

''Derbi koji se završi 0-0 za oko nije lep, ali ja sam preponosan na moje momke.

Sve što je Partizan imao, bilo je iz naših grešaka, što smo im mi dali.

Delovali smo kompaktno, ali moramo još više da napredujemo. Sa ovim mladim momcima to dobro ide. To je proces, ja sam sa njima tek dva meseca'', objašnjava Stanković.

Tokom meča morao je da izvrši dve prinudne izmene, zbog povreda Ričmonda Boaćija i Milana Rodića.

''Hvala Boaćiju, hvala Rodi, dali su mi dušu, svoj maksimum i pored povreda, tako se igra za Zvezdu'', istakao je Stanković.

Njemu je kao treneru ovo bio prvi derbi, a u ekipi je imao i još dvojicu mladih igrača, takođe debitanata u derbijima.

''Ja sam znao da se oni neće plašiti, debitantni uvek igraju dobro, to je meni davno rekao Ilija Petković. Radili su dobro tokom cele utakmice, mi smo i posle grešaka tražili igru, nismo odustajali, ponavljam preponosan sam'', zaključio je Stanković u razgovoru za TV Arena Sport.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Monday, 02.03.2020
10:11

Stvarno ne znam na sta si ponosan. Ja tacna 4 pasa nisam izbrojao. Jedino vredno pomena je mali Gavric prvo poluvreme. Ako je to to sto zelimo, onda da se gasimo. Koji mladi igraci? Gobeljic,Milunovic,Rodic,Degenek,Jovancic,Vukanovic,Boaci...? Sta je tu mlado? Jad i tuga od fudbala.. Slavimo 0:0 sa pola krstene sanse?

avatar
miki2
Monday, 02.03.2020
00:22

Odbrana katastrova ali mali Gavric u prvom poluvremenu odlican posle je izleda izgubio snagu, Njegos odlican, Ben dobar, Borjan koliko treba ostali tanko .

avatar
djordja
Sunday, 01.03.2020
22:29

hahaha, ponosan na Linglong...sramota, al nikakvo cudo, ljudski "kvaliteti" se ne kupuju

avatar
Dorotej
Sunday, 01.03.2020
21:44

Stankoviću Dejane na šta si ti preponosan. Čoveče, "pobrkao si lončiće". Sa takovom izjavom i lančetom oko zgloba desne ruke si me totalno razočarao. Izmena Boćija sa Vukanovićem je ziherica do bola. Sa ovakvom Zvezdom i sa tobom kao trenerom sam totalno razočaran. Da je bila namesto Partizana neka ozbiljna ekipa iz jače lige, nalupali bi nam 4, 5 komada samo zbog početničkih grešaka odbrane.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 03.03.2020
02:05

Preterujes majke mi, ti si se istripovao kao ovi grobari i trenutno mislis da je Zvezda Mancester Siti. Ne razumem majke mi, stvorili sansu nisu na utakmici, obe sanse im mi pokloni greskama u pas igri jer Milunovic definitivno nije taj kalibar stopera da se na njemu moze nesto graditi...

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 04.03.2020
20:06

I sta je uradio taj isti Dinamo sem sto ima para vise nego mi? Pogledaj sta je stranaca u Dinamu? Odlican ti je primer, ali za preskociti. I hrvatski igraci imaju EU papire za razliku od nas i samim tim je druga cena. A sto se rezultata tice, nista bolji od nas nisu.

avatar
Dorotej
Tuesday, 03.03.2020
21:06

Nasmejao si me sa simpatičnim komentarem. Ipak je potrošeno puno para (ako je tačno tridesetak miliona Evra) i moglo je bolje. Meni ne treba do Engleske, dobar je primer u komšiluku kako radi Dinamo Zagreb. Nisam nacionalno opterećen.