Preokret - Vazura: "ZA SADA, Đukić ostaje"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.05.2018.
18:03
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je istakao da je Miroslav Đukić još uvek trener crno-belih.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Danas se pojavila informacija da je Miroslav Đukić dobio otkaz na sednici uprave Partizana, da je to bila glavna tema i da se izglasalo za odlazak Šapčanina.

Ipak, sada stiže negacija iz uprave Partizana i to od generalnog direktora, Miloša Vazure.

"Upravni odbor dobio je analizu sportskog sektora i za sad Ðukić ostaje. Nije se glasalo o njegovom poverenju, Ðukić je trener Partizana i ima ugovor još godinu dana", rekao je Miloš Vazura za "Tanjug".

Sednica je trajala oko dva i po sata, u narednim danima saznaćemo da li će Miroslav Đukić ostati i dalje trener crno-belih.

Miroslav Đukić je ove sezone osvojio svoj prvi trenerski trofej i to u Kupu Srbije, ali je podbacio sa timom u prvenstvu, zauzeo je drugo mesto iza Crvene zvezde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 29.05.2018
08:57

Morali bi da mu isplate po ugovoru sto mu sleduje ..

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 29.05.2018
01:57

Vrlo los odnos prema Djukicu, ovo mu namerno rade samo da bi on dao otkaz pa da mu ne moraju platiti odstecenje. Ovako sikaniranje tipa sad si trener pa sad nisi je odvratno ponasanje uprave jednog kluba prema treneru koji je dao sve od sebe. nigde nisam video komenatar da je neko stao u zastitu Djukica i da se ustvari kritikuje uprava vec samo Djukic. Zaista ste slepi oko ociju pa ne vidite ko vas vodi

avatar
Milorad
Monday, 28.05.2018
21:36

Od danas više ne navijam za ovaj partizan.

avatar
RG VILI
Monday, 28.05.2018
19:49

Ovaj kosmar zvani djukic postaje cirkus

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 28.05.2018
19:47

Iskreno, voleo bih da Djukic ostane.Ne zato sto je dobar trener, vec da vidimo da li cemo ispasti jos u kvalifikacijama za ligu uefa, da li cemo na polusezoni biti drugi ili treci na tabeli i na kraju krajeva najvise bih voleo da se ovog proleca jednom za svagda zakljuci da su svi proslosezonski rezultati bili rezultat pozitivnih okolnosti i ogromne srece.

avatar
Milan_89
Monday, 28.05.2018
19:35

Djukicu ostani!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 28.05.2018
19:31

Ma nemaju oni spremnu zamenu za Djukica ko ce da dodje u Partizan da radi sa ovakvom upravom!!!!

avatar
AlexPFC
Monday, 28.05.2018
19:28
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 28.05.2018
19:27

Kad su ga dovodili bili su svi u klubu složni, a i skoro svi navijači Partizana jer ga svi pamte po igri i rezultatima koje je postigao u drugom delu prvog mandata međutim pri samom dolasku pokazao je potpuno drugo lice tvrdeći da Partizanu ne trebaju pojačanja iako je svima nama bilo jasno da s Kljajićem, Ćirkovićem, Jevtovićem, Kosovićem ne može da se napravi ozbiljan tim. Da ne pričamo da su mu pored toga dovedeni N.R.Miletić i Antonov, a i dalje mu igrali Ćirković i N.G.Miletić. On je branio i hvalio sudije koje kreiraju skoro čitavo prvenstvo od samog početka, ne zna koji igrači mu imaju suspenziju zbog kartona, na KZŠ ne može da nabroji povređene igrače bez pomoć PR-a, a kasnije priznaje da nije gledao ni celu utakmicu Čukaričkog u analizi jer su igrali sa igračem manje pa mu to navodno ništa ne pokazuje. Kasno je shvatio kakva igra se igra van terena, kasno je počeo da reaguje na sve to, a što je najgore to nije iskoristio da motiviše igrače već je dobar deo njih igrao totalno nemotivisano u završnici sezone. Nije uspeo da bude autoritet glavnim igračima u ekipi, nije uspeo da ih natera da igra presing, a pri kraju sezone uopšte i odbranu. Osim što je pokazao da mu nedostaje koncentracija i moć rasuđivanja pokazao je da nije sposoban da bude autoritet i motivator. Na evropskim utakmicama nije ni bilo potrebno motivisati ekipu ali je čak i tu uspeo da lošim vođenjem utakmice u 2p protiv Dinama u BG i u Plzenu doživi poraze uz katastrofalnu igru, više puta nije znao da zatvori utakmicu i sačuva rezultat, kasnio je s izmenama. Na sve to skoro uvek je bio zadovoljan igračima, zalaganjem, odnosom i pruženim na terenu što znači da je na sebe preuzeo potpunu odgovornost, a tako i onaj ko ostavi ovakvog trenera mora da preuzme na sebe punu odgovornosti ukoliko ne popravi loše stvari i svoje floskule -Mi smo Partizan- i -Idemo po protivnika- ne pretvori u stvarnosti kao što je to bilo 2007.

avatar
AlexPFC
Monday, 28.05.2018
23:59

Prilično sam siguran da su Đukiću u Partizanu dani odbrojani, kažem dani jer je početak priprema sve bliži pa je jedna nedelja predugačak vremenski interval. Razlog što nije popio pedalu već danas je zato što uprava još uvek na lageru nema nikog drugog osim Stolice, pa se očigledno još uvek dvoume, da li da rizikuju sa neiskusnim Stolicom ili da sačekaju još neko vreme da se eventualno pojavi neko iskusniji i respektabilniji? Moguće je čak i da su već do sada kontaktirali neke trenere koji se nisu pominljali u medijima pa čekaju njihove odgovore. Mada nisam baš nešto ubeđen u to...
Netrpeljivost Vučelića prema Đukiću je očigledna i siguran sam da se neće smiriti sve dok ga se trajno ne otarasi. Inače, novinari uživaju u ovakvim situacijama pa se zato može očekivati još ovakvih vesti, zato treba biti pažljiv da se ne bi doživela još neka moša. Ako ništa drugo danas sam bar jedno 20 minuta bio izuzetno srećan :)

avatar
Grobar977
Tuesday, 29.05.2018
00:20

Sve potpisujem od reci od reci.

avatar
Milanpa
Monday, 28.05.2018
19:09

Ucenio ih djukic.hoce da progovori o dogovoru koji su iliev i vazura napravili sa njim proslog leta kada su ga dovodili.plata 50.000 eura od čega po 10.000 eura daje ilievu i vazuri.posto hoce da mu daju otkaz on sad taj dogovor hpce da objavi u javnost.zato vazura i iliev ne smeju da dozvole da se to sazna i pokusavaju da ga sacuvaju

avatar
Zoran Vukic
Monday, 28.05.2018
18:55

vizura pojacaj mu ugovo sebe obavzno ugradiDuka napred do treceg mesta ti to znas

avatar
Lav
Monday, 28.05.2018
18:47

Tako je Vazura... I mi navijamo da Djuka ostane...

avatar
mambole
Monday, 28.05.2018
18:42
avatar
Петар Чалић
Monday, 28.05.2018
18:11

Није проблем друго место. Проблеми су гомилање играча, спутавање добрих играча због гурања лоших, лоша селекција играча, назадовање у игри, слаба тактика, лоша ротација играча и тако даље.

Нека остане још ту једну годину јер сем ако доведемо Антића , Станојевића или Николића (шанса 0%) назадоваћемо.

avatar
Milan_89
Monday, 28.05.2018
19:36

Sve same Zvezdase dovodite

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 28.05.2018
23:59

Upravo si napisao da mi i sa njim nazadujemo. Otkud ti znas da niko drugi ne bi bio dobar za nas, kako to mozes da tvrdis? Inace, drugo mesto je uvek problem, ispravnije bi bilo da si napisao da nije SAMO drugo mesto problem.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 28.05.2018
18:06

Stigla porukica, ali, da mu je legla platica. Otisao nam je sad i poslednji voz, dajte da organizujemo opelo...