Preokret u Kragujevcu u ''generalnoj probi'', pobeda Radničkog

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.07.2019.
12:28
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Kako smo juče i najavili, kragujevački Radnički i čačanski Borac odigrali su na ''Čika Dači'' poslednju pripremnu utakmicu pred start nove sezone.

sportske.net/Mihajlo Vidojević
sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Radnički je ovaj meč dobio sa 2:1 i tako uputio lepu pozivnicu svojim navijačima na meč prvog kola Prve lige Srbije, naredne subote protiv Radničkog iz Pirota.

Poveli su Čačani u 15. minutu golom Ćuna, izjednačio je Zdravković u 30, a samo dva minuta kasnije Velimir Popović je doneo preokret domaćima, za konačnih 2:1.

Ono što je pokvarilo utisak u domaćem timu jeste povreda Željka Žerađanina, koji se požalio na bol u zadnjoj loži i neizvesno je koliko će odsustvovati sa terena.

Kragujevčani su na ovoj utakmici promovisali i nove dresove, pravdu je delio Bojan Nikolić, a ekipe su nastupile u sastavima:

Radnički 1923: Raičević, Varjačić, A. Popović, Petrović, Filipović, Zdravković, Kovačević, Maksimović, Todorović, Ilić, V. Popović. Igrali su još: Rađen, Aleksijević, Milenković, Vidović, Grbović, Žerađanin i Nikodijević.

Borac: Mišić, Filipović, Vasilić, Tasić, Zoćević, Ki, Urošević, Lazović, Fićović, Bogićević, Ćun. Igrali su još: Drašković, Ostojić, Božović, Obradović, Šutić, Milekić, Ilić, Milovanović, Radosavljević i Vulović
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke