PREOKRET?! Milojević promenio plan, ''povratak otpisanog''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2019.
11:09
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Nova šansa za fudbalera koji bi tek u sledećoj sezoni mogao da ''eksplodira''?

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče počela pripreme za novu sezonu, pojačana štoperom Radovanom Pankovim koji je stigao iz niškog Radničkog. Kada su u pitanju odlasci, za sada je izvestan rastanak sa mladim levim bekom Aleksom Terzićem, koji karijeru nastavlja u Fiorentini, a Zvezda će od tog transfera zaraditi 1.5 miliona evra.

Po završetku sezone, delovalo je da je najbliži odlasku Milan Jevtović, Zvezdin krilni fudbaler, za čije se usluge zainteresovao solunski Aris koji ga je želeo na pozajmicu i da Zvezda neće imati ništa protiv, ali izgleda da se u međuvremenu dogodio preokret.

''Telegraf'' danas otkriva da je trener Vladan Milojević stopirao Jevtovićev odlazak, jer namerava da mu ovog leta pruži novu priliku da se nametne.

Jevtović je u Zvezdu došao prošlog leta iz turske Antalije, ugovorom je vezan do juna 2020. godine, a u protekloj sezoni je na 13 nastupa postigao 4 gola. Ukupno je na terenu proveo 480 minuta, što znači da je davao gol na svakih 120 minuta.

U finišu sezone je pokazao da zaista ima šta da pokaže, mnogi su ga očekivali i u finalu Kupa protiv Partizana, ali je odlukom trenera Milojevića ipak ostao na klupi za rezerve.

To je jedan od razloga za najnoviju odluku Zvezdinog šefa struke, a drugi bi moglo da bude interesovanje bečkog Rapida za drugog Zvezdinog krilnog fudbalera Veljka Simića, od čijeg bi transfera crveno-beli mogli da inkasiraju 1.75 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 10.06.2019
16:21

Znaci ode Simic! Po meni je mnogo bolja opcija da ostane Jevtovic a ode Simic. Bravo!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.06.2019
13:30

Odlicno jer zasluzio je vecu sansu.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 10.06.2019
13:09

Jevtovic je kvalitetan, treba mu pruziti sansu!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 10.06.2019
12:54

Тако је! Навијао сам за Јевтовићев останак, надам се да ће тако и да буде...

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 10.06.2019
11:58

Kad je Miloje dosao, imali smo strasne bokove, Radonjic, borbeni Srnic koji je prilicno brz... Kad je dosao Kafu, mojoj sreci nije bilo kraja, da bi sad stigli do toga da u finalu Kupa nemamo nijednog dobrog krilnog igraca. Ben, Marin i Ivanic, na papiru jaki na lopti i pas igri, nisu mogli da daju nijedan tacan pas cak ni na 10 metara. Zasto je to tako - ne znam, mogu samo da kazem da mi se mnogo vise svidjala Zvezda sa ubitacnim bokovima, a u tom pogledu mislim da Jevtovic ima sta da pokaze.

avatar
Man united
Monday, 10.06.2019
13:16

Срнић никад није био страшан играч. Борбен и брз да. Али не може он у исти кош са Радоњом. А Марин и Иванић нису бочни играчи. Надајмо се да ће од Јевтовића бити нешто. Ја сам оптимиста. Ту су и Јирка и Вукановић. Они тек треба да блистају.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 11.06.2019
08:58

Slazem se za Srnica, ali bio je jako opasan po boku. Marin i Ivanic nisu bocni igraci, ali su na tim pozicijama igrali u finalu Kupa: trojku iza napadaca su cinili Marin, Ben i Ivanic. Da, na Jirku sam skoro i zaboravio, od njega bi moglo biti nesto. Kao laik koji voli brz tranzicioni fudbal, idealnu trojku iza napadaca zamisljam otprilike ovako: Radonjic, Marin, Kafu (u formi iz Ludogoreca), odnosno dva brza krila i jedan tehnicar.