Preokret - Miloje odvodi miljenika Delija?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 30.07.2020.
10:16
Izvor: Sportske.net

Čeka se rasplet.

Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©
Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Miloš Degenek gotovo sigurno napušta Crvenu zvezdu, ali nije sigurno da će otići u moskovski Spartak, kako se spekuliše danima unazad.

Sada se pojavila informacija da ima unosne ponude sa istoka, a najzanimljiva je od Al-Ahlija, koji sa klupe predvodi Dejan Milojević.

Uz Al-Ahli, Degeneka žele i Al-Šababa i Al-Nasri, ali je jasno da prvi ima prednost zbog činjenice da je na klupi legendarni trener Crvene zvezde koji je zajedno sa štoperom igrao u Ligi šampiona.

Inače, Degenek je već igrao u Saudijskoj Arabiji, otišao je u Al Hilal posle prve uspešne polusezone u Zvezdi, ali nije bio zadovoljan, pa se vratio u Beograd.

U Al-Alhiju igra i Marko Marin, tako da bi ovo bilo okupljanje okosnice stare Zvezdine ekipe, ali postoji i jedan problem, klub iz Saudijske Arabije najpre mora da se oslobodi jednog stranca, pošto su trenutno sva mesta popunjena.

Ne treba zaboraviti da Dejan Stanković u pripremnim utakmicama nije uigravao Degeneka na poziciji prvog štopera, što je bila prva naznaka da će napustiti Marakanu.

Stanković na raspolaganju ima Rašu Pankova, Nemanju Milunovića i Srđana Babića, te i mladog Strahinju Erakovića, koji će verovatno imati veliku minutažu pošto pokriva pravilo U21.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SinakDovla
Thursday, 30.07.2020
18:23

Pa neka ide, verovatno je i njemu dojadilo da stalno ide po burek. :D

avatar
Brajkoo
Thursday, 30.07.2020
12:48

Ovaj je pre miljenik Grobara nego li Cigana

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 30.07.2020
10:24

Rasing Dijega Milita koji je igrao sa Mister Binom trazi Garsiju, bratski Spartak trazi Degeneka, Milojeviev Al-Ahli odvodi Degeneka, a ustvari bacaju se mamci samo niko da se upeca da kupi lazne sampione.

avatar
Dorotej
Thursday, 30.07.2020
10:22

Milojeviću Vladane, odvedi ih sve koje si doveo. Napravio bi veliku uslugu Zvezdi.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 30.07.2020
19:44

Pa dal ih je on sve doveo ne bih rekao,ali eto neka bude.

avatar
Dorotej
Friday, 31.07.2020
16:27

Ima "puno putera na glavi". Gomilu nekih "čudnih" igrača je dovukaona, naravno nije sve. Za rezultate mu hvala. Uprava je kriva da taj novac nije iskorišćen na pravi način. Ali ostavio je iza sebe stanje kao ser Alex Ferguson u Manchesteru.

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 30.07.2020
10:21

I da Miloje izboksuje lepo obestecenje