PREOKRET - Garsija šokirao, šta će biti sa dogovorenim transferom?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.07.2020.
10:56
Izvor: Sportske.net

Takve, bar, najnovije informacije stižu iz Argentine.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Pre samo par dana izgledalo je da je transfer Matea Garsije iz Crvene zvezde u argentinski Rasing gotova stvar i da će Zvezda povratiti 2.2 miliona evra koliko je svojevremeno uložila u krilnog fudbalera pri njegovom transferu iz Las Palmasa prošlog leta.

Međutim, danas iz Argentine stižu potpuno drugačije informacije.

Kako prenosi tamošnji portal ''Ole'', Garsija je odbio da prihvati ponudu Rasinga, iako je postojao dogovor između dva kluba, a razlog je, navodno, Garsijina želja da se dokaže u Evropi.

Ne treba, ipak, u potpunosti odbaciti mogućnost da Garsija na kraju pristane, verujemo da će još biti razgovora sa njim na tu temu, ali navodno ga je pokolebalo interesovanje Olimpijakosa.

Pomenuti portal navodi da je Garsija od Olimpijakosa dobio ponudu ''pre nekoliko nedelja'', da ona nije na nivou onoga što Rasing nudi, ali da je za samog igrača, bar sa fudbalske strane ta opcija za sada primamljivija.

U svakom slučaju postaje zanimljivo, izgledalo je da 2.2 miliona evra sigurno stižu na ''Marakanu'', sada je to pitanje ponovo otvoreno. Ugovorom sa Crvenom zvezdom vezan je do juna 2023. godine.
-
baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 21.07.2020
19:09

Ben, Pavkov i sad Garsija su odbili da potpisu ugovor sa novim klubom jer im niko ne nudi platu koliko im garantuje Zvezdan Terzic. Mrkela i Terzic moraju milom ili silom da napuste Zvezdu dok n ismo dotakli dno.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 21.07.2020
13:39

Naravno da je odbio ponudu jer niko mu nece dato platu koliku mu Terzic daje.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.07.2020
11:53

Po istom modelu kao što su i drugi zvezdini igrači odbijali...pa da lli stvarno neko veruje da će biti koji argentinski klub dati 2.2M evra za igrača koji nije klasa, koliko takvih igrača ima u Argentini dostupnih kao što je Garsija. Rekao sam da će u Rasing samo ako im ga država Srbija kupi od zvezde

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 21.07.2020
13:41

Kad ces ti da odlucis da barem deset posto pratis vas, a jugoslovenski fudbalski klub partizan koliko pratis nasu Zvezdu ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 21.07.2020
14:41

Vasa drzava sigurno ne moze da ga kupui od Zvezde ljepi.

avatar
Milos Kosta Kostic
Tuesday, 21.07.2020
11:20

Moje je misljenje da decko nije dobio pravu sansu, i da ce se debelo pokajati ako ga sada prodaju. Cinjenica jeste da imamo visak igraca na krilnim pozicijama, ali bih sa njim probao u napadu. Decko zasluzuje sansu a terzic i mrkela izgleda ni sami sebi ne veruju kada nekog igraca dovedu i on se ne uklopi u sistem, tacnije taktika je zahtevala vise defanzivnih nego ofanzivnih zadataka od ovog igraca.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 21.07.2020
12:12

Da probas u napadu sa njim,sa momkom metar i zilet,sa momkom koji se odbijao od svakog igraca u Ligi Sampiona kao da su ne znam sta,nemoj da me zezas.Druga stvar,njegova pozicija zahteva defanzivne zadatke ako to ne moze da isprati ne treba ni da igra,i treca stvar sve ovo ne govorim zato sto mislim da je los igrac,nije,ali nije ni neko ko nam je preko potreban i ko pravi razliku,vecu razliku od njega je pravio Gavric za ono malo sto je igrao.

avatar
Славиша Јокић
Wednesday, 22.07.2020
13:30

a Perica Ognjenović,metar i žilet ipo a mi ga kovali u zvjezde,odbranu nikada nije ni igrao.Ja mislim da nije dobio šansu na mjestu koje on treba da igra,zna sa loptom od većine igrača koji su standardni u Zvjezdi.

avatar
El Dadinjo
Wednesday, 22.07.2020
04:30

Za ovog su i pavkov i sine daj gol fudbal izmislili, molim vas sto vise ovakvih dovodite, imate punu podrsku GROBARA 💪😎😂🤧👍

avatar
T. Henry
Tuesday, 21.07.2020
18:23

imao si mnogo dobrih napadaca od metar i zilet u istoriji fudbala, to ti nije dobar argument iako se slazem da ne treba da igra napadaca

avatar
Milos Kosta Kostic
Tuesday, 21.07.2020
17:58

Njegova pozicija zahteva defanzivne zadatke ali ne da za 90 minut tri puta ode u zavrsnu trecinu jer igraci tipa marin i jovancic ne znaju gde biju. Da, sa deckom od metar i zilet bih probao u napadu jer ni jedan od trojice koji se ne odbijaju od druge igrace nisu uradili apsolutno nista. Na krilima bi bas igrali katai i gavric i garsia u samom spicu, pa kad se udari rokada medju njima trojicom jer su svi troje izuzetno brzi, tehnicki jaki, i znaju fudbala itekako, dodje do sudaranja kompletne zadnje linije protivnickog tima

avatar
Brajkoo
Tuesday, 21.07.2020
11:02

Sto bi isao za manju platu?! Covek je profesionalac, igra za novac a platu koju ima u Crvenu ne ce trenutno dobiti nigde.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 21.07.2020
11:33

Tako je i treba da ostane u Zvezdi, dobar igrac!