Preokret Čuke na Banjici!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.08.2019.
22:22
Izvor: Sportske.net

Čukarički je uspeo da slavi večeras na Banjici nakon velikog preokreta.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Dva preokreta večeras na Banjici u duelu gradskih rivala, Rada i Čukaričkog, na kraju pobeda ekipe koja će se i ove sezone boriti za evropska takmičenja - 2:3 (2:1).

Vidosavljević je doneo prednost gostima nakon kornera Docića, ali su domaći u 39. minutu stigli do izjednačenja preko Šake koji je iskoristio grešku gostiju i nakon solo prodora je uspeo da savlada golmana Belića.

U 44. minutu preokret, Rad je stigao do prednosti od 2:1. Nakon udarca Kovalenka, lopta se odbila do Smiljanića koji pogađa mrežu Belića.

Novi preokret, ovoga puta u režiji Brđana, videli smo u poslednjih 15-ak minuta utakmice.

Igrao se 78. minut kada je Šuka skrivio penal, dobio drugi žuti karton, a kazneni udarac je iskoristio Docić za izjednačenje.

Na samom kraju, Čukarički je uspeo da iskoristi brojčanu prednost i da golom sjajnog Stojanovića totalno preokrene rezultat.

RAD: Marković, Nikolić, Kasalica, Kovalenko, Tričković (od 67. Bosančić), Trifunović (od 84. Bjedov), Jagodić, Stjepanović, Milošević, Šaka, Smiljanić (od 80. Busnić).

ČUKARIČKI: Belić, Docić, Vidosavljević, Endijae, Kamenović, Stojanović (od 90. Aleksić), Ćirković, Ostojić, Šapić, Kovač (od 67. Kajević), Birmančević (od 82. Cvetković).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke