"Premijer" Milojević o svojim "ministrima", Mačvi i Arsenalu

Autor: Pavle Knežević
petak 13.10.2017.
12:28
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde ocenio je prvih 100 dana svoje "vlade" u klubu, a bilo je priče i o predstojećim mečevima.

Epa/Sascha Steinbach
Epa/Sascha Steinbach

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegov tim razmišlja samo o Mačvi, a stigao je da oceni i 100 dana svoje "vlade" u crveno-belima.

Zvezda sutra dočekuje povratnika Mačvu u Super ligi, a već u četvrtak na "Rajka" dolazi engleski Arsenal.

"Moramo da budemo realni. Apsolutno znamo da je taj četvrtak nešto veliko ne samo za zvezdašku javnost, već i za region. Ali, ja ne želim da pričam o toj utakmici, ona je u četvrtak. Moji igrači moraju da budu svesni da je u ovom trenutku tema samo Mačva, Šabac. Samo o tome razmišljamo. Kako koja utakmica bude dolazila i završavala se, tako moramo da se prebacujemo", rekao je Milojević novinarima na stadionu.

Mačva posle prvih 12 kola ima 13 bodova, ali je Milojević ceni.

"Posle mnogo, mnogo godina se vratila u krem srpskog fudbala, što znači da imaju veliki motiv, ali i sjajne igrače. Još jedna utakmica pred nama gde treba da budemo maksimalno pripremljeni i bićemo pripremljeni za tu utakmicu. Posle današnjeg treninga videću na koje igrače mogu da računam sutra", rekao je Milojević.

Trener je dodao da u sledeće "dve-tri" utakmice u konkurenciji za sastav neće biti Abraham Frimpong i Rikardinjo, koji su se povredili u sredu u kupu. Zvezda je u prošlom kolu pretrpela prvi poraz, protiv Napretka u Kruševcu.

Novinari su ga pitali da li je opasno da se u Super ligi igra u kombinovanom sastavu.

"Borili smo se u Kruševcu, imali smo mnogo šansi, ali nismo dali gol. Opet, možda nam se vratilo. To je fudbal, okrećete se, idete dalje, ne treba mnogo razmišljati o tome. Mi igramo svaki treći dan, tu su povrede i putovanja. Dajemo šansu i omladincima, a onaj tim koji izađe je najbolji tim.

Mi ove godine imamo prvenstvo i kup koji je ništa manje važan i Ligu Evrope. Mi smo pravili takav sastav da računam na sve igrače. U trenutku kada izađe sastav na teren, to je najbolji mogući, tako da ne bih govorio kombinovani. Ima mnogo faktora koji utiču na igru. Analiziramo svakog protivnika i na osnovu celokupne situacije, tako se opredeljujemo i za sastav
", rekao je Milojević.

Trener je na pitanje o navodima medija da se Čelsi interesuje za Boaćija rekao da ne zna ništa o tome. Milojević je u Zvezdu došao pre 118 dana, a danas je usledilo pitanje da, u stilu premijera, oceni svoj rad u prvih 100 dana.

"Naravno da mogu bolje, u svakom segmentu. Čovek kad radi treba da se trudi da bude što bolji uvek. Isto kao i moji igrači, a oni su ministri u mojoj vladi, i svi mogu da budu bolji. Hvala vam na tom mestu premijera, ali ja nemam takve ambicije", rekao je Milojević uz osmeh.

Utakmica Zvezda-Mačva igra se sutra od 16 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke