Prelazna ocena za trojicu, tu je i savet za Upravu! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
20:17
Izvor: Sportske.net

Neki već strahuju od toga šta bi Partizanu moglo da se dogodi u Evropi ukoliko zadrži postojeći igrački kadar i ne dođe do promena u rukovodstvu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su drugi trijumf u plej-of fazi Super lige Srbije i sa nešto manje pritiska dočekuju nedeljni duel sa Napretkom u Humskoj.

Crno-beli su u okviru 34. kola savladali Mladost (2:1) golovima Rikarda Gomeša i Zorana Tošića, a promašen je i jedanaesterac.

Na kraju nije moglo bez drame, malobrojna publika strepela je zbog autogola Svetozara Markovića, a ona koja Partizan prati iz fotelje nije propustila priliku da iznese zamerke.

Partizanovi navijači dali su prelazne ocene Rikardu Gomešu, Zoranu Tošiću i Zlatanu Šehoviću. Ponovo nisu bili zadovoljni viđenim u globalu, pa pojedinci predviđaju evropsku katastrofu ukoliko se uopšte izađe u Evropu.

Tu su i šale na račun stanja terena i ogromne količine vode kojom je travnata podloga bila natopljena večeras.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 02.05.2019
01:42

Prestroge ocene posle svega. Da je Partizan igrao ovako u proseku ove sezone - još bismo bili u borbi za prvaka. Autogol je - splet okolnosti. Teren - nije dobro dreniran. Šehović je po ko zna koji put pokazao da ga treba forsirati. Veoma dobar Lola, kao i štoperski par. Miletić prečesto - ostajao napred i kasnio da se vrati u odbranu, to u nekoj drugoj utakmici može da bude ozbiljan problem. Nikolić me je - fascinirao. Za njega je jako važno da ima saradnju, kao danas sa Tošićem, Šehovićem, Pantićem... Kao da je odjednom, pre nekoliko kola, počeo stvarno da igra fudbal, od onog ranijeg *igranja* na terenu. Tošić je - majstor, a Rikardo - u formi, mada je promaši jedan zicer i penal danas. Zakarić je malo skrajnut, pa mu sad, čini mi se nedostaje i energije i volje, a mora se reći da je jedan od retkih koji su bili konstantno dobri u ovoj tužnoj sezoni. Marković se - vratio, igrao angažovano, sigurno, uvek bio brži i oštriji od protivnika. Gol je zaista sticaj okolnosti.

avatar
petar000
Wednesday, 01.05.2019
21:03

Zalaganje igraca dobro i to je jedino sto je nivo Partizana.Sve ostalo, onako, kao i cele sezone, smuseno, brzopleto kad ne treba, usporeno kad treba brzo i tako, ni glave ni repa. Svaki izbor svakog igraca je upravo onakav kakav nije potreban u datom trenutku. Imamo penal, imamo pet kontri sa igracem vise u njima (i ni u jednoj ne stignemo do bilo kakve sanse vec vratimo loptu Stojkovicu) i onda dolazimo u situaciju da nas spasi pomocnik koji digne zastavicu, nekako neozbiljno. Rikardo jeste da daje golove, ali uradi jednu dobru stvar, pa pet losih i tako kroz citavu sezonu. danas bolji od drugih Tosic i solidan Nikolic. Ostojic dobar, Sehovic isto, ostali vrlo tanano. Zdjelar posle dve tri dobre partije danas onako, prosecan. Pantic isti kao i uvek, nikakav, Miletic dobar, ali to nije ono sto treba Partizanu na beku i tako dalje, i tako dalje. Uglavnom jedna ista prica, obicno su dva, ili tri igraca na nivou, isto toliko ocajnih i ono ostalo prosecno. I tako evo vec stota utakmica u nizu. Po meni je ovo bas, bas losa ekipa, ali nasi su, pa su dobri kakvi god bili.