Predlog upravi Partizana - Novi ugovor za Đukića?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.02.2018.
12:54
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nekadašnji golman crno-belih pokrenuo ovu temu posle odličnih rezultata Partizana ove sezone, a pod vođstvom Miroslava Đukića.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Gde je stao deset godina ranije, kada je sa Partizanom deklasirao Zrinjski u kvalifikacijama za Ligu UEFA (6:1 i 5:0), a onda administrativnim putem zaustavljen, Miroslav Đukić je nastavio jesenas, kada je sa crno-belima ušao u grupnu fazu Lige Evrope, a onda se izborio i za plasman u nokaut fazu takmičenja.

Danas za Partizan počinje ''evropsko proleće'', videćemo kako će se crno-beli nositi sa češkom Viktorijom Plzenj, ali bez obzira na to, nekadašnji golman kluba iz Humske Blagoje Istatov uputio je u intervjuu za ''Sportski žurnal'' predlog upravi Partizana da nastavi saradnju sa trenerom Đukićem, imajući u vidu šta je već postignuto ove sezone.

''Zna Đuka posao, za ovo kratko vreme već se vidi njegov trenerski rukopis. Zato, rukovodstvu bih savetovao da koliko danas produže ugovor'', istakao je Istatov.

Baš zbog Đukića na klupi, Istatov je optimista i kada je ishod večerašnje utakmice u pitanju.

''Biće večeras i bolje nego što mislim. Živi bili pa videli, a preostaje i revanš. Pobeda bez primljenog gola povećava šanse za prolaz, a optimizam zasnivam na verovanju u rad Miroslava Đukića, dobrog čoveka i odličnog trenera'',
poručio je Istatov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Thursday, 15.02.2018
17:38

Vodi ga u makedoniju kad ti se svidja . Mi smo na srecu prosli a ne njegovom zaslugom.

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 15.02.2018
16:06

U grupnoj fazi smo imali slabe protivnike. Sa boljim trenerom od Djukica, Partizan bi bio glatko prvi, a mi smo respektovali cak i albance bez obzira sto smo ih pobedeli. Po meni bez obzira na plasman u eliminacionu fazu takmicenja, Partizan je veoma malo lepog pokazao.nU nasem prvrmstvu ... necu reci katastrofa, ali zaista smo bili daleko od onog Partizana kakav bi uistinu trebao da bude.nPredlog da se sa Djukicem produzi ugovor je smesan, a pozivanje na cinjenicu sa Zrinjskim je neozbiljno. Tada je igrao neki drugi Partizan, a trener mu je bio neki drugi Miroslav Djukic. Zasto uvek zivimo od udpomena, dok realnost ocenjujemo na nerealan nacin?!

avatar
Thursday, 15.02.2018
15:03

Pa treba ponuditi Đukiću novi ugovor jer on i jeste za klubove koji dominiraju u svojim ligama.Njegova taktika se uglavnom zasniva na individualnom kvalitetu igrača a Partizan to definitivno ima.U drugom delu sezone očekujem bolje rezultate jer su sad svi igrači prošli pripreme.

avatar
rzristic
Thursday, 15.02.2018
14:33

Da li stvarno Partizan igra ovako dobro, izgleda da su svi igraci u formi. Kako da to ne primecujem!?

avatar
Thursday, 15.02.2018
13:57

Novi ugovor, a vec za vikend novi kiks u prvenstvu. Svakome po zasluzi?