Prebogati Arapi ne odustaju, imaju TRI PLANA kako da dovedu Milojevića!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.02.2019.
10:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crvena zvezda na nikad većim iskušenjima kako da zadrži sjajnog trenera.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Kada smo pomislili da je transferom Miurka Ivanića završen zimski prelazni rok u Crvenoj zvezdi, onda je kao bomba odjeknula vest da je Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ''odrešio kesu'' za Zvezdinog trenera Vladana Milojevića!

Pisali smo u prethodna dva dana o tome, Zvezdi je ponuđeno dva miliona evra da se odrekne Milojevićevih usluga, s obzirom da šef struke šampiona Srbije ima ugovor do leta 2020. godine, a samom Milojeviću plata od 3.2 miliona na godišnjem nivou.

Zvezdin strateg juče nije želeo da komentariše ovu temu, ni da potvrdi, ni da demantuje ove informacije, a prema dostupnim informacijama uprava crveno-belih je kategorički odbila prvi ''napad'' Al Aina.

Ali, ''Žurnal'' je došao do saznanja da su Arapi veoma uporni i da neće odustati ni posle negativnog odgovora iz Crvene zvezde. Navodno, oni već imaju spreman i ''Plan B'' i ''Plan C'' kako da ostvare svoju nameru u vezi angažovanja Vladana Milojevića.

''Plan B'' podrazumeva da su spremni da ovih dana pošalju još bolju ponudu Zvezdi i Milojeviću, a ako i to ne uspe, onda bi prešli na ''Plan C'', po kome bi ove zime osigurali Milojevićev dolazak na leto, po završetku tekuće sezone u Superligi.

Sve ovo, naravno, ne iznenađuje, imajući u vidu kakve je rezultate Vladan Milojević ostvario sa Crvenom zvezdom u proteklih godinu i po, koliko je unapredio Zvezdinu igru, na koji nivo ju je doveo... Zbog toga će na ''Marakani'' učiniti sve da sjajnog stručnjaka zadrže što duže, ali problem je upornost Arapa i spremnost da iznova šalju ''ponude iz snova''.

Mogu li Zvezda i Milojević da odbiju sve te ponude i Al Ainu pokvare sve ove planove?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Sunday, 10.02.2019
15:31

Ja prvi se ne bih ljutio na njega to su velike pare,odradi 3 sezone i ponovo se vrati u Zvezdu vrata ce ti uvek biti otvorena.Zvezda treba da traži 5 miliona za njega i to bi Arapi platili.

avatar
neme
Saturday, 09.02.2019
15:37

Ogresili bi se o coveka da ga ne puste da uzme toliku kesinu.zaduzio je zvezdu.jedini problem sto niko ali bas niko nema ni da ga proba zameniti.

avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 09.02.2019
15:32

Ne plasite se vi koji vam je Zvezda u srcu i ne radujte se vi zvezdomrsci koji ovakav epilog iscekujete svesni da pored Miloja titulu videti necete... Milojevic ce ostati u Zvezdi da arapi ponude jos 3 puta vise. Vladan je mlad i ne trci za parama, on zna da ce novac da dodje. On je tek sada posle 2 godine dobio tim 100% skockan po njegovoj zelji, napravljenu hemiju i postavljenu hijerarhiju. On to napustiti nece. On moze uzeti novac ali tamo ce otici daleko od ociju Evrope, dobice ekipu ko zna kakvu i morace da radi sve od pocetka. Nece beleziti rezultate kao ovde i otici ce u prosek. Milojevic ceka ekipu iz samog vrha fudbalske evrope i kad takav poziv dobije zelim mu srecan put i svu srecu u daljem radu.

avatar
Jerome Drake
Saturday, 09.02.2019
13:24

Ako je tako, tesko je to odbiti

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 09.02.2019
13:09

Imamo i mi plan kako da zadrzimo Miloju.

avatar
poljskikupanjac
Saturday, 09.02.2019
11:59

uzeti tri milke i lalata za dzabe

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 09.02.2019
11:46

Не знам да ли ће, али би требало. Странци, наиме, увек рачунају на нашу лакомост, а оно што је за нас "понуда из снова", за њих је ситниш. Наравно да ће Милојевић једном морати да оде, али би требало настојати да остане бар још једну пуну сезону, односно до лета 2020. Е, сад, уколико он буде желео да оде пре тога, то је већ нешто друго.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 09.02.2019
11:30

Kako neko svim silama zeli da razbije harmoniju u Zvezdi i destabilizuje ekipu, ali nece u tome uspeti.

avatar
paok
Saturday, 09.02.2019
16:28

Kako znas da neko zeli da razbije sve to sto si napisao. Jednostavno covek dobio ponudu, sta je tu lose.

avatar
yboyka525
Saturday, 09.02.2019
11:25

Miloje brate, ako ti stvarno nude 3 milke godisnje, cepaj majstore, oderi arape! Ko bi mogao da mu zameri i da ne razume takvu ponudu. Za dve godine bi zavrsio zivotnu egzistenciju i sebi i porodici, a opet bi bio mlad i perspektivan...