Pre žreba: ''Samo ne Partizan'', kakva je reakcija posle izvlačenja?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.04.2018.
14:29
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Iz Čukaričkog stigao još jedan komentar današnjeg žreba parova polufinala Kupa.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije obavljen žreb polufinalnih parova Kupa Srbije, a Čukarički će morati na megdan braniocu trofeja, ekipi Partizana.

Iako je Ivan Popović, sekretar stručnog štaba Čukaričkog, u prvoj reakciji posle žreba istakao da nije bilo mnogo razmišljanja o imenu rivala ili nekakvog ''priželjkivanja'', sportski direktor ''Brđana'' Vladimir Matijašević je ipak imao jednu želju koja mu se danas  - nije ispunila.

''Dobili smo najtežeg mogućeg rivala. Pre izvlačenja želja mi je bila samo da ne igramo sa Partizanom. Ali, šta da se radi, to je fudbal.

Nedavno smo od njih izgubili u prvenstvu, ali ja se nadam da onakvo loše poluvreme više ne može da se ponovi. Partizan je u ozbiljnoj formi i favorit je.

Međutim, igraju se dve utakmice i momci imaju priliku da se pokažu'',
izjavio je Matijašević.

Dakle, Partizan i Čukarički će u narednih mesec i po dana sastati čak tri puta - od toga dva puta u Kupu i još jednom tokom plej-ofa Superlige.

U dosadašnjem toku sezone, ove dve ekipe su jesenas remizirale bez golova u Humskoj, a Partizan je nedavno kao gost slavio sa 2:0 na Banovom brdu.
---

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke