Pre 27 godina Zvezda je osvojila svet, danas Milojević traži samo ovo od svojih igrača!

Autor: Beta Beta
subota 08.12.2018.
22:57
Izvor: Beta

Hoće li ga oni poslušati?

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večerašnja pobeda protiv Napretka prilog njegove ekipe proslavi 27 godina otkako je u Tokiju osvojena titula svetskog klupskog prvaka.

"U ime igrača, stručnog štaba i svoje ime, čestitam našem klubu veliki jubilej. Poznato je da smo na današnji dan, pre 27 godina, postali prvaci sveta u Tokiju. Zato neka ova pobeda bude naš prilog današnjem danu i proslavi svetske titule. Znaju momci da su to blistavi momenti u istoriji Crvene zvezde i želim im da u budućnosti mogu da kažu da su nešto slično napravili", rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras Napredak sa 3:0, u utakmici 20. kola Super lige Srbije, u poslednjoj na svom terenu u jesenjem delu sezone.

"Dobro smo igrali u prvom poluvremenu i imali smo mnogo šansi. Mogli smo da postignemo još neki gol... I onda je Alivodić u finišu poluvremena bio sam u opasnoj poziciji i na to smo skretali pažnju igračima, da Napredak u svakom trenutku može da napravi problem. U drugom delu su oni pokušavali da kontrolišu igru, znali smo da je to njihov način igre, sa dobrom sredinom i brzim bokovima", naveo je Milojević.

On je rekao da je njegovoj ekipi malo olakšala posao povreda Ibrahima Ndiajea, ali da se nada da fudbaler Napretka nije ozbiljnije povređen.

"Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, zasluženo smo pobedili. Napredak treba da ima mnogo više bodova, ali vidimo se u plej-ofu"
, dodao je trener Zvezde.

Zvezda je pobedila u svih deset prvenstvenih utakmica ove sezone na stadionu Rajko Mitić.

"To je statistika, cilj nam je uvek da pobedimo i kod kuće i u gostima. Nekad uspemo, nekad ne, uvek je lepo kada pobedimo. Drago mi je zbog tog podatka", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 09.12.2018
11:59

Biti prvi na svetu i osvojiti planetu to neki ne mogu ni na internetu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 09.12.2018
09:50

Svet je bio pod nasimnogama to svako pamti do,poslednjeg dana.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 09.12.2018
02:01

Бен сваку утакмицу све бољи.