Praznik u Bijeljini - Evo kako je prošlo Partizanovo gostovanje preko Drine

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.03.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Gostovanje aktuelnog šampiona Srbije u Bijeljini pokazalo se kao pun pogodak. Pogledajte kako je izgledao Partizanov odlazak preko Drine.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan juče je bio gost bosanskohercegovačkog premijerligaša Radnika iz Bijeljine sa kojim je odigrao prijateljsku utakmicu.

Golom Đorđa Ivanovića crno-beli su slavili u Bijeljini, a više o samoj utakmici mogli ste da čitate OVDE!

Osim same utakmice i odmeravanja snaga fudbalera dva tima gostovanje u Bijeljini poslužilo je crno-belima da ojačaju veze koje imaju sa svojim navijačima i prijateljima preko Drine.

Pre meča za predstavnike beogradskog kluba upriličen je prijem u Gradskom domu gde je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić poželeo dobrodošlicu svojim gostima.

Zanimljivo je i to da je mladi prvotimac Partizana Svetozar Marković, koji je u petak napunio 18 godina, ponikao upravo u Radniku iz Bijeljine.

"Prvi fudbalski koraci su bili u Radniku iz Bijeljine, počeo sam da treniram fudbal sa šest i po godina. Sa devet godina sam otišao na Partizanov kamp na Jahorini, poslao me je trener Mile Tešanović iz Radnika i tamo sam zadovoljio kriterijume Milana Ristića i 2011. prešao u Partizan", rekao je Marković.

Goste iz Beograda na prijemu je pozdravio i predsednik udruženja "Grobari Bijeljina" Mladen Nikolić, a navijači su kasnije napravili sjajnu atmosferu na ulicama grada i stadionu Radnika.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke