Pravo niotkuda, na Partizanovo saopštenje prvi je reagovao - Dragiša Binić!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.10.2019.
19:51
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Polemika se nastavlja, sad je i Binić rešio da se oglasi, i to prilično oštrim rečima upućenim čelnicima Partizana.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Ovog popodneva Partizan se oglasio saopštenjem, tražeći od sudijske komisije FSS odgovore u vezi ''pritisaka u delegiranju arbitara'' u domaćem šampionatu, a prethodno je klub iz Humske kontaktirao i nadležne u UEFA, tražeći od njih da obrate pažnju na deavanja u Linglong Superligi, posebno na pojedine odluke sudija.

Nismo ni sumnjali da će neko reagovati na poruke iz Humske, a najbrži je bio, pomalo neočekivano, Dragiša Binić, nekadašnji fudbaler Zvezde i bivši komesar za regularnost takmičenja u Superligi. Doduše, brzina ga je krasila i tokom igračke karijere...

Za početak, u izjavi koju je objavio ''Tanjug'', Binić je analizirao sporne situacije iz jučerašnjih utakmica i došao do ovih zaključaka:

''Kao neko ko je duže vreme bio na vrlo odgovornoj funkciji u FSS osećam potrebu i odgovornost da posle svega što se dešava u našem fudbalu u poslednje vreme iznesem određenja mišeljenja i zaključke.

Gledao sam oba meča večitih rivala ovog vikenda preko TV ekrana i mogu da kažem je za čist penal oštećena Crvena zvezda u Kruševcu, a u Humskoj Partizan za penal koji nije postojao, ali je posle Voždovac oštećen za dva jedanaesterca koja nisu dosuđena'', ističe Binić.

A onda, usledile su njegove žestoke kritike na račun ljudi koji vode Partizan, jer mu se, kako kaže ''smučilo'' da sluša njihove priče o ''navodnim greškama'' sudija. Posebno je, kada su u pitanju članovi uprave Partizana, apostrofirao potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića.

''Partizan je prešao sve granice dozvoljenog, odavno je iskočio van granica sportskog ponašanja i FSS mora konkretnim akcijama zaštiti takmičenja. I meni je muka više da slušam te priče o navodnim greškama, a sada i žalbama UEFA. To je samo podizanje prašine i zamajavanje javnosti.

Pogledajte kako se ponašaju Vladimir Vuletić i Željko Pantić! Toj lažnoj propagandi nema kraja očigledno. Pa isti ti koji navodno danas pišu UEFA, sada se žale na to kako ih diskriminiše Savez, kada ih kazni UEFA pričaju kako ih diskriminiše evropska kuća fudbala.

Klasični licemeri.

Oni su uvek i u svemu žrtve, nekad Saveza, nekada UEFA, samo u zavisnosti od toga koliko i na kom polju su neuspešni'', poručuje Binić.

On dalje smatra da Partizan treću sezonu uzastopno ''nema tim konkurentan za titulu'', niti po njegovom mišljenju, ima rukovodstvo sposobno da napravi takvu ekipu.

''Ali su zato šampioni da se napravi veštačka tenzija, da se manipuliše, spinuje, ma sve da se uradi samo da oni nisu krivi'', naglašava Binić.

Ni tu se nije zaustavio, već je ustrvrdio i da mnoge sudije ne žele da sude na Partizanovim utakmicama, kako ih ne bi proglasili ''lopovima''.

''To je došlo dotle da njihovi navijači odlaze na vrata sudijama i to treba zaustaviti. A epilog svega je da kada im dođu bitne utakmice sudije pod tolikim pritiskom naprave propust u njihovu korist kao što je bilo u prošlom derbiju.

Da ne pričamo o tome da se dešava da sudije bukvalno mole da ne sude Partizanu, zato što su svesni da svaka greška može skupo da ih košta.

Osude i linč u javnosti koje se završavaju najgorim mogućim verbalinim napadima na svakom koraku i pitanje je momenta kada će i fizički biti ugroženi. Na terenu i van njega. Da ne pričamo kroz kakav pakao prolazi njihove porodice'', poručuje Binić.

Na kraju, poručio je čelnicima Partizana da se ''pogledaju u oči'' i najpre ''počiste svoje dvorište''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

86 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
leon
Tuesday, 08.10.2019
14:05

Ima li u domaćoj ligi još klubova? Ili igraju samo Zvezda i Partizan? Jadna je ova liga kad ostali samo statiraju i nesmeju ni da se pobune protiv tobože velikana srpskog fudbala,kada su sami i mali i oštećeni,jer Bože moj ovi su tako veliki da imaju titule! Živeo Arkan!

avatar
leon
Tuesday, 08.10.2019
13:57

Kome mi da pišemo da ode ova nesposobna UPRAVA!

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 08.10.2019
11:46

Gospodin Dragisa Binic komesar za regularnost takmicenja ,zar njega treba komentarisati?Ne, ime prezime i funkcija koju je obavljao govore sve.

avatar
Dale Cooper
Tuesday, 08.10.2019
10:33

Još da se uprava mane kuknjave i saopštenja i biće dobro. Poraz Partizana jeste problem donekle izbacivanjem iz takta onim nebuloznim penalom i hajde da kažemo da se to dešava i u normalnim ligama i zemljama. Ali to nije opravdanje za činjenicu da osim Sadika (koji je napadački antitalenat) ne postoji igrač koji zna da unese pometnju u odbranu, napravi višak u napadu i nekako postigne gol...

avatar
mclaud kg
Tuesday, 08.10.2019
06:07

Pravo u centar Binicu.Sve si lepo rekao.Dosta vise spinovanja,optuzbi i kuknjave.Sto se ne pohvale crno beli da su u svojoj ogrezloj mrznji prema Zvezdi poslali dopis Uefi da proveri regularnost utakmice Zvezda-Olimpijakos.O tome cute.Njihova sreca se oduvek ogledala ne u njihovim pobedama vec u Zvezdinim porazima.Svaki poraz Zvezdin im je sladji od sopstvene pobede.Uvek ste bili Zvezdina senka,Patrizan je Zvezdin najveci fan patoloska zaljubljenost koja je prerasla u mrznju.Posto smo u svemu bolji,veci jaci.Vise pobeda u derbijima imamo,vise osvojenih titula,vise kupova,Evropski i Svetski trofej.Imamo veci stadion,imamo vise navijaca,bolje koreografije,uzavreliju atmosveru.Tako da mogu samo da placu i da budu ljubomorni.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 07.10.2019
23:22

Binic pogodio sustinu, zrtve u Srbiji pa zrtve u Evropi. Ceo svet je protiv njih. Ovo je vrhunac spina da jedna ekipa nesposobnjakovica uspe da od “uprava napolje” napravi sebe kao zrtvu svetskih razmera.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 07.10.2019
23:08

Svaka cast Dragisa lepo si im odbrusijo jer dosta nam je svima njihovih partizanskih lazi i licemerja.

avatar
REVØLT
Tuesday, 08.10.2019
08:17

OdbrusiJo hahaha

avatar
Ovono
Tuesday, 08.10.2019
08:58
avatar
The_Matrix
Monday, 07.10.2019
22:34

Mrzim obe ekipe, ali zanimljivo mi je da se Zvezdin uspon poklopio sa necijim dolaskom na vlast. Sada postali neki ekonomski strucnjaci, dug preko noci nestao, napravili neki super tim...Od svega uradjenog jedino su imali srecu da su uboli sa trenerom koji je napravio nesto neverovatno. Ostalo je sve kradja, prevara i mutne radnje. Svaku utakmicu, ali svaku gde sam mogao gledati Zvezdu u JSL bilo je nekih necasnih radnji. O bratskim klubovima koji se sklanjaju nd bih da pricam. Jedan velikan za nase uslove poput Radnickog iz Nisa je ponizen jer je postao Zvezdina filijala. Videli smo pre nekoliko jasnu sliku ko je bolji od ova dva kluba. Nadam se da ce doci dan kada ce obe ekipe biti ugasene i da ce lopovluk isplivati. A ovaj koji trenutno Zvezda sprovodi je za udzbenike

avatar
Sasha_Voj
Tuesday, 08.10.2019
10:08

To je normalno da klub ima benificije zavisnost od vlasti nekad partizan sad zvezda. Al kakve to ima veze sa partizanovom slabom igrom.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 08.10.2019
12:36

Mozes samo da se nadas glodarcicu,namestamo da udjemo u ligu sampiona,ajde sevaj bre

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 07.10.2019
22:07

Fino ih poklopio. Izuzev par botova ovde, verujem da je svakom navijacu partizana jasno da imaju nesposobnu upravu koja zna samo da izdaje saopstenja.

avatar
canak
Monday, 07.10.2019
21:41

Ko bi drugi i on i terza iz istog legla.

avatar
mungos76
Monday, 07.10.2019
21:09

BRAVO BINIĆU!

avatar
Man.United99
Monday, 07.10.2019
21:02

Binicu dalje ruke od Partizanove uprave. Dok su oni tu Zvezda ne mora da brine.

avatar
Partizan uvek prvi
Monday, 07.10.2019
21:02

Inteligentan covek ovaj Binic.

avatar
dgrobar
Monday, 07.10.2019
20:52

Veoma fin gospodin

avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 07.10.2019
20:52
avatar
Kolee
Monday, 07.10.2019
20:47

Reče Dragiša Binić, pošteni i nimalo ostrašćeni.

avatar
ubipacijentic
Monday, 07.10.2019
20:41

Prvenstvo jedva da je počelo a nema do sad nijedno odigrano kolo a da nije bilo polemike o sudjenju na zvezdinim utakmicama.Prosto ne prodje ni jedno kolo da nekoga ne oštete nekim penalom za zvezdu a u isto vreme Partizana sabotiraju na sve moguće načine.Ovoj lakrdiji od lige mora doći kraj .Nek igraju zvezda i radnički svoju ligu nema im ravnog u šteli!!!

avatar
mm20
Monday, 07.10.2019
22:28

Daj ,pa jeste vi kolektivno slepi? Onaj vam samo zlo donosi, svi ste isti.

avatar
petar000
Monday, 07.10.2019
20:20

E, neka se i on javio. Generalno ovde se prica samo o tim krupnim povredama pravila koje su ocigledne. Mnogo su gore stvari koje se desavaju na utakmicama a koje nisu toliko krupne greske. Znaci, onaj sudija u Krusevcu poslednjih 20 minuta nije svirnuo faul za Napredak, a bilo ih je nekoliko, jedan na minut pre kraja koji bi dok se izvede odveo utakmicu do kraja, ali ajde sad. Sto se tice utakmice Partizana, oni pricaju o nekakvim penalima koji nisu svirani Vozdovcu. Kao prvo, posle onakvog prvog penala sudija vise nema sanse da svira jos neki, dalje, sve te situacije su uslovljene time sto utakmica sudijskom greskom, ili namerom krene u totalno suprotnom pravcu od onog koji treba. Taj penal u poslednjem minutu se nikada ne bi desio da je Partizan vodio sa 1:0, ne bi devet nasih igraca bilo u napadu pa da nam oni trce kontre. Mislim te price u fazonu kada ti sudija svirne nepostojeci penal, pa ti das jos tri gola posle i kazes, eto da nam nije svirao, svakako bi pobedili su smesne, ili u ovoj situaciji kad sudija odlukom promeni tok utakmice kazes, eto nisu svirnuti posle drugi penali. Znaci, ta prica je prica u koju mogu samo kretenu da poveruju. Sto se tice Binica konkretno, on se ocigledno oglasava samo po potrebi, ne videh da je imao komentar na utakmicu sa Indjijom. A sto je jos vise dripacki, izlazi sa saopstenjima ne kao navijac Zvezde, nego satro kao neki covek koji ima, ili je imao veze sa savezom. Alo bre, pa koga bre ti farbas? A da ne pricamo da mu je od svega najteze palo skandiranje na derbiju. Pa prijatelju, idi tamo trazi da budes neki ministar, pomocnik, ili pis-boy, nemoj da ti pricas ljudima kako ce navijati, kome ce klicati i koga ce politicki podrzavati. Sve ako tebe neko ne poslusa, pa ti samo kontra reklama mozes biti tome koga podrzavas, odmah covek moze da bude siguran da sa tim ljudima nesto debelo nije u redu. Sa druge strane, to sto se Partizan zali, od toga tek nema nista. Ne zato sto nije u pravu nego jednostavno kad nekog nije sramota da neko iz nedelje u nedelju pred milionskim auditorijumom radi nesto, bas ce da ih dotakne to sto si ti kao ulozio zalbu. Cekaj derbi, natamburaj opet i pusti njih da se nerviraju jer da se stide sigurno nece. Jedini period kada im je bila onemogucena bas ovolika kradja se zna kako se zavrsio, otisli su u bankrot, sest godina nisu videli titulu, isto toliko Evropu i to je najbolji pokazatelj. Pustite ih, oni jednostavno ne bi postojali da ne rade to sto rade. Sutra da krene sve po zakonu, ugasili bi se do nove godine. Naravno, to se nece desiti, ali to je cinjenica. Jedini period u Srbiji kada je drzava malo digla ruke od sportskih klubova imao je za posledicu da Zvezda prestane da postoji u bukvalno svim sportovima. Hteli to oni da priznaju, ili ne, to su fakti. A najsmesnije od svega je sto je Partizan bolja ekipa od njih sa sve njihovom logistikom krenuvsi od cela drzave, pa preko saveza do vecine klubova u ligi.

avatar
REVØLT
Monday, 07.10.2019
21:52
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 07.10.2019
20:19

Odakle ti znaš da li i kome sudije hoće ili neće da sude, jel si ti u Sudijskoj organizaciji ili ti je to hobi ili to radiš iz ljubavi prema zvezdi? Ma kako da ne, pa Bojan Nikolić koji je koliko puta je sudio toliko puta pokrao ili bar pokušao da pokrade Partizan s merakom nije dosudio nijedan od 4 penala za Partizan protiv Proletera. Jel možda Bojan Nikolić kasnio 10 minuta na drugo poluvreme u Kruševcu jer su na vrata svlačionce došli Partizanovi navijači ili se nešto drugo desilo zbog čega je zakasnio? Penal za zvezdanaesterac kakav je dosuđen u Kruševcu je postao konstanta, nagledali smo se takvih penala u korist zvezdanaesterca u celoj njenoj istoriji, ali ni to nije pomoglo, morao je Bojan Nikolić da prekrši sva pravila u drugom poluvremenu na koje je zakasnio 10 minuta osim kod dosuđivanja auta da bi se na kraju igralo dok zvezda nije dala taj neregularni gol. Prvo je bilo simuliranje i umesto indirektnog udarca za Partizan i žutog kartona za simulanta voždovca sudija daje šansu voždovcu da da gol na prazan gol, kada su promašili svirao je penal, iako se prednost završila koju je izmislio. Tu se vidi namera sudije. Verovatno je smatrao da je dovoljno pokrao pa nije hteo da još jedno simuliranje prekršaja kada igrač voždovca glavom ide na ruku Pavlovića svira kao penal, Pavlović ne pravi nikakav pokret rukom dok igrač voždovca namerno traži kontakt. To bi za zvezdu sigurno bio penal, samo to što se vama svira nikome se na svetu tako ne svira i morate da naučite da to nije fudbal, to se drugačije zove. Ruke i igrača i voždovca i Natka su napucane, Natko je već bio u padu kada je lopta bila poslata, nikako nije mogao da izbegne loptu jer se na zemlji prvo dočeka igrač rukom, ali penal nad Tošićem je za zatvor, ne samo da ga je šutnuo nego i povredio. Često vidimo da sudija pokaže karton i dosudi prekršaj tek kada vidi da je igrač povređen, Tošić je zbog tog starta odmah završio utakmicu. Jasna je namera da se pokrade Partizan za 2 gola zbog izmišljenog penala protiv i nedosuđen za, tj. za 3 boda, da ne pričamo što ne bi primio ni drugi gol koji je posledica celog cirkusa koji je sudija napravio. zvezda daje gol igrač njen stoji u živom zidu Napretka. Jel to regularan gol, jel su to regularna 3 boda? Jel treba da ćuti Partizan kao što ćute Inđija i Napredak da biste bli srećni. Jel regularno da se Asano brže kotrlja nego što tvoj Milunović može da trči. Ti ćeš da pričaš o poštenju i regularnosti, ti koji si sudiju hvatao za vrat pa nije smeo da ti pokaže crveni za vreme Slobodana Miloševića, Željka Ražnatovića, Mirka Marjanovića i Miljana Miljanića. Bina poštenjačina i zvezda poštena kao penal za Bena!

avatar
REVØLT
Tuesday, 08.10.2019
14:25

Pritom prica o vremenu Mirka Marjanovica kad nismo imali toliko vise titula od njih i pritom nije ni bio faul za slobodan udarac na kraju meca u Krusevcu. Zar nisu rekli da je sad maltene svaka ruka u kaznenom penal? Negde sam citao da ce takve biti instrukcije ili da planiraju da to uvedu, a mislim da je Pavlovic ipak previsoko podigao i drzao ruku u toj situaciji, to nije bas najprirodniji polozaj.

avatar
Man united
Wednesday, 09.10.2019
14:57

Свака рука изнад нивоа рамена.

avatar
Man united
Tuesday, 08.10.2019
17:50

Тебе читати је као да читаш сабрана дела барона Фон Минхаузена. Када сам стигао до 4 пенала, нисам више могао. Ово је превише лажи за моју главу. Еј, измисли човек 4 пенала. Ај да разумем 1, па и 2. Али 4... Мене би било срамота да напишем десетину ствари које ти пишеш. Не спрдам се, никад искренији нисам био. Ово ти озбиљно говорим.

avatar
Südkurve München
Monday, 07.10.2019
20:18
avatar
REVØLT
Monday, 07.10.2019
20:17

Partizan je ostecen za dva penala (faul nad Tosicem i ruka igraca u zivom zidu) i za nepostojeci penal koji je prakticno i odredio dalji tok utakmice, Vozdovac je ostecen za penale zbog faula Pavlovica i ruke Natka s tim da do te druge stvari i ne bi doslo da je prvo dosudjen za nas kazneni udarac. U Krusevcu je zvezda ostecena za penal usled faula nad Benom (ne znam da li je ono bilo i za crveni, mozda i jeste), ali, zato je posle po ko zna koji put dobila penal na poklon, a zatim i onaj slobodan udarac tokom cijeg izvodjenja je sudija dva puta isao da upozori zvezdinog igraca da se pomeri iz zivog zida, a onda je bila i ''treca sreca'' i dat je apsolutno neregularan gol. O kartonima na obe utakmice necu (pogotovo ne o utakmici koja je prva/prvo bila odigrana jer je nisam ni gledao), a jasno je o kakvom je ambijentu tu rec i na sta se tacno i zapravo zale treneri njihovih rivala. Znam da ni ovim mojim komentarom mnogi (mislim i na jedne i na druge, ali, ipak vise na obnevidele zvezdase) nece biti zadovoljni, znam i da je Raka rekao da su juce cak vise bili osteceni zvezda i Vozdovac, sve to nije ni bitno, svakim novim kolom, zvezda se ukopava sve vise i vise, a vec ne moze da izadje iz te rupe. Ne postoji covek koji je potpuno i normalan i realan i koji je zvezdas, a koji ovo odobrava i koji misli da je ovo sto se desava u redu, a ima sigurno dosta i onih koji zbog ove kontinuirane lakrdije mozda vise ni ne prate nasu ligu i taj cirkus u crveno-belim bojama i reziji ovih koji se javljaju da bi opravdali one koji su protagonisti i pomogli im u toj misiji i na tom necasnom putu i zadatku. Zbog cega nema reakcije medija na igranje Njegosa protiv Vozdovca ako vec nema (reakcije) Saveza? To (vam) nije zanimljivo i materijal za vest(i) i clanke, to vam predstavlja normalnu stvar? Ipak, da stvar bude gora, ni Vuletic mi nije bas najjasniji kad kaze da se tu nista ne moze jer je rec o kolu koje je odlozeno- naravno da da i naravno da je u pitanju utakmica odlozenog kola, samo tad i moze da se dogodi da neko dva puta u istom kolu nastupi za dva razlicita kluba, drugim recima, samo pod tim uslovima je, teoretski gledano, i moguce da se tako nesto dogodi, a prvorazredni je skandal to sto se o tome cuti i sto se ne p(olem)ise, prelazi se preko toga samo tako, a nije opravdanje ni to sto iz kola u kolo ima novih farsi i marifetluka. Naravno, nije da tu ima o cemu da se iole polemise jer je sama stvar jasna kao dan, ali, shvatate na sta mislim.

avatar
Man.United99
Monday, 07.10.2019
21:11

Nasa liga se prestala odavno ozbiljno pratiti. Ovde ima vise onih koji pisu komentare jer uticaju u svadjama skupljanju minusa i sl. Upropastavanje lige je krenulo kad je prvi političar usao u savez i klubove. Ali se slažem u jednoj stvari s Binicem da predsjednici svoje greske prebacuju na sudije. Recimo i Terzić i Mrkela su poslije derbija pricali o sudijama s ne o losoj igri. Zatim Partizan prijavi Zvezdu zbog komentara o sudijama a sta oni sad rade.....

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 07.10.2019
22:42

Kako te nije sramota da tražiš penale za situacije tošića i živog zida???

avatar
REVØLT
Monday, 07.10.2019
21:52

A sta treba da rade?

avatar
Nesa 77
Monday, 07.10.2019
20:13

Svima muka od Partizana, a gle čuda slepi da vide kako zvezdana krade... Nećemo, ne želimo biti slepi ako je ostatak Srbije tako odlučio, žalim ih.. Napred Partizan ⚫⚪💪

avatar
Gogi-11
Monday, 07.10.2019
20:49

Ali ste bili veoma slepi protiv n.pazara, napretka macve rada borca vojvodinepa cak i protiv fk rtnja iz Doljevca... progledate tek kada ste negde na sredini tabel ili kada niste prvi... rece neko da je partizan ostecen za penal pre nego vozdovac za dva jer kaze da do ta dva ne bi ni doslo da je sudjen za partizan pre toga opaaa a to znaci da na derbiju priznase gol zvezdi partizan ne bi ni dao ona dva....

avatar
Mutherfunker
Monday, 07.10.2019
22:19

Nasao si 7 utakmica za 10ak sezona, a zvezda ima bar po 7 utakmica svake sezone...

avatar
REVØLT
Monday, 07.10.2019
21:54

Ne znaci jer je ovo bilo na samom kraju utakmice, a tada bismo mozda vec vodili i sa 2-0 ili 2-1, 3-0 ili 3-1. I nisam rekao nego napisao.

avatar
Posmatrac1
Monday, 07.10.2019
20:05

I sada ja treba da verujem da je Binic ovo napisao?!
Ma dajte...

avatar
Misosesic
Monday, 07.10.2019
23:02

Terzić sigurno.Doklen ide paranoja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 08.10.2019
11:27

Terzić je sigurno diktirao.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 07.10.2019
20:03

Javio se Dragisa Binic xaxaxaxaxaxa. Pa ova komsinica se tolko boji, da vise ne zna ni iz kog oruzja "puca". Ajde nas sto kradu, krenuli su i TSC.
Ajde sto izmisljaju penale, sad su krenuli i neka nova fudbalska pravila da izmisljaju.
Od kad se uvelo pravilo da kad Ricmond Boaci otera loptu u gol-aut, da Zvezda dobija korner?

Zelimo strane sudije u sprskom fudbalu, jer evropa ipak vise voli Partizan. Ipak tamo kad protivnik igra rukama u svom kaznenom prostoru mi dobijamo penal, dok ovde se to ne svira.
Ovde se dozvoljava da kramponima se stratuje na koleno protivnika, coveka da osakatis, dok se u evropi to sankcionise ko crveni karton....

avatar
Gogi-11
Monday, 07.10.2019
21:06

A to sa kartonima malo ste lazovi,gde su kartoni za evertona kada krvnicki slomi nogu mudrinskom gde su bili kada djurdjevic udara glavom u stomak gde su bili kada leonardo pesnici i zasto pavlovic ne dobi za lakat protiv vozdovca.... kada pises o kartonima malo razmisli gde su vama,oprosteni. Ne mislim ja da su ovi iz zvezde nesto posteniji od vasih ali ovoliko kmecanje za stvari koje i sami radite i sada a o proslosti da ne pisem stvarno ste preterali a najgore od svega deca se mrze tuku i na zalost ubijaju zbog vuletica vazure pantica terzica binica i slicnih lopova zapitajmo se svi gde nam je zdrav razum za koju platu radimo mi a za koju fudbaleri kada oni lose odrade posao nema kazne a za nas otkaz bez pozdrava a tek uprave bez ikakve kontrole kolko zaradjuju ko ih placa po kom osnovu primaju platu zasto drzava daje toliko para da se u klubovima radi kako je kome volja pitate li,se vi po kom,osnovu vasi iz uprave dobijaju premije vece nego igraci pitate li se otkuda toliko frakcija na tribinama koja frakcija podrzava kog clana uprave... izgleda svaki clan ima odredjenu frakciju na tribinama e to vas ne brine, bitno je da vam ovaj citat majstor baca prasinunu u i onako polu otvorene oci i da vam muti i to malo zdravog razuma sto imate... narocito ste srecni kad brani vase navijace u uefi argumentima kako su zvezdini gori jadno da jadnije ne moze biti....

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 07.10.2019
23:11

Oni su zaslepljeni ljubomorom, zavisti i patoloskommrznjom prema Zvezdi jer vecno su u njenoj senki.

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 07.10.2019
22:47

Stvarno ste najveći spin majstori,demagozi,licemeri i lažovi....pa tošić startuje otvorenim đonom i kramponima a kontakt posle toga je nastavak kretnje noge odbrambenog igrača nakon ispucavanja lopte...ne trujte ovu decu mržnjom ako ste vi zadojeni istom

avatar
nenadnenad1234
Monday, 07.10.2019
22:47

Ali dodje evropa i pokaze se koje upravu.
Mi penale u evropi dobijamo kao na traci. Crveni rivalima, sve kako fudbalska pravila nalazu, ali ovde se druga pravila postuju.

avatar
Le Tissier
Monday, 07.10.2019
19:58

Pa mole zato sto moraju da sude protiv Partizana, a alternativa im je da ne sude uopste...

avatar
Mr. Picolo
Monday, 07.10.2019
19:55

Isti ti koji navodno danas pišu UEFA, sada se žale na to kako ih diskriminiše Savez, kada ih kazni UEFA pričaju kako ih diskriminiše evropska kuća fudbala, čovek sve objasnio!

avatar
Nesa 77
Monday, 07.10.2019
20:16

On objasnio?! Pročitao ono što mu "doktor" sastavio.. Početak kraja, mislite o tome⚫⚪💪...

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 07.10.2019
23:27

Prvi na tabeli, drugi u LS. Izgleda da je necija odavno izgorela, mukica

avatar
petar000
Monday, 07.10.2019
20:31

Eto, zna Dragisa zasto se oglasava. Treba napuniti razne lobanje glupostima. Kako pomislis da si preterao u kradji i da ce biti sumnjivo tako odmah krenes sa kontranapadima da zombi efekat slucajno ne oslabi. Princip je prost, zivimo po njemu poslednjih 30 godina i sto bi se menjao kad je delotvoran. Tako je ustrojena ova drzava, ako te neko napadne argumentima ti odmah pocni na sav glas da vices i optuzujes da ti se sledbenici ne bi pokolebali. Umesto da izadje sa pricom, dobro bilo je propusta na nekoliko utakmica, videcemo kako da to ispravimo, verujemo da nije namerno, on izadje sa pricom kako mu se smucilo sto neko primecuje da nesto nije u redu. OOO Boze moj... Naravno, prosecan Srbo-zombi samo i ceka da cuje tako nesto, da mu neko da alibi za verovanje da je kradja dobra ako je ja radim i sve je onda ok. Znaci, samo razvijati svest da nedelo ako je tebi u korist i nije nedelo i bice sve super. Pa dokle doguramo, a doguracemo do ispod jedne kruske, ili sljive. To je sada vec izvesno. Sa ovakvim nivoom morala nema drugog puta.

avatar
Mr. Picolo
Monday, 07.10.2019
20:23

Upravo to početak kraja za vas, i neko lepše vreme za nas.

avatar
REVØLT
Monday, 07.10.2019
19:54

Nekad je navijao za Partizan, a sad ovako zbori