Pravo niotkuda - Još jedan rođeni Kragujevčanin na pragu Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.09.2020.
18:05
Izvor: Sportske.net

Partizan bi mogao da dovede fudbalera iz Kragujevca.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crno-beli tragaju za pojačanjima, a jedno bi moglo da bude i na poziciji krila.

U pitanju je ne toliko pominjani i poznati u našoj javnosti Filip Holender.

Kragujevčanin koji nastupa za reprezentaciju Mađarske je igrač koji je veliki deo svoje karijere proveo u Honvedu, pre nego što se preselio u Švajcarsku gde danas nastupa za Lugano.

Svoju juniorsku karijeru je počeo u Radničkom iz Kragujevca.

"Telegraf" prenosi da su crno-beli i Švajcarci već obavili nekoliko razgovora, a ideja je da ovaj 26-godišnji fudbaler dođe kao pozajmljen igrač sa pravom otkupa.

Ono što bi crno-bele moglo da raduje jeste činjenica da je Holender potpisao ugovor sa jednim od agenata koji je veoma blizak Partizanu.

Prošle sezone je odigrao 34 utakmice za Lugano, postigao je sedam golova, dodao i četiri asistencije.


Baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 01.10.2020
09:28

Kako unistavaju Parzizan strasno.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 01.10.2020
09:02

Ovoje potez Iglice sigurno

avatar
magister
Wednesday, 30.09.2020
23:24

Nikad nisam bio ptica zloslutnica, ali ovo su potezi koji liče na Zvezdine iz vremena kad smo se sprdali na njihov račun. Stičem utisak da dovodimo igrače tek da bismo ih doveli. Ne znam tog Holandera, možda je novi Ronaldo, ali mi na pozicijama krila imamo Markovića, Lutovca, Stevanovića, Asana, mlade igrače: Lakčevića, Stanojlovića, Čolića, Jovića... Slobodan igrač je Nemanja Tomić, isto Kragujevčanin, iskusan i tehnički izuzetan. Pustili smo (po meni je i to bilo greška) Zakarića, izuzetno vrednog i zahvalnog igrača, koji može da igra sve u timu osim stopera i levog beka i koji je u sezoni koju je proveo u Partizanu imao i statistiku, ali i izrazito timsku igru, a on je sad u Borcu Bl i verovatno bi ga bilo lako vratiti, ako bismo procenili da to ima smisla. To su igrači koje ili imamo ili su nam dostupni više nego povoljno, a naši su igrači, naviknuti na tim, stadion, Beograd...

Nećkamo se da vratimo Vlalukina i Šehovića, da ne bismo priznali grešku i dovešćemo opet nekog sumnjivog i posle menjati, a u medijama će se o novim mogućim *pojačanjima* pisati slavopojke. Meni je zaista krajnje čudno što smo pustili 20g Šehovića, a vratili i dali prednost Brežančiću - 30g. Dovodili smo Gigića, evo i Matića na špica, a pustili Jovanovica u Belgiju, koliko znam džabe, pre toga i Vlahovića, sa kojim je uprava ušla u nekakav spor (tako mi se čini, jer celu polusezonu pre odlaska nije bio u konkurenciji za tim). Sad smo ispustili Pantića, a pozicija centralnog veznog nam jeste problematična. Klub vode ljudi koji niti imaju veze sa Partizanom ni fudbalom, ali ni sportom uopšte.

avatar
Osijek 51
Wednesday, 30.09.2020
18:43

Sto blize zori, gosti sve bolji. Hronican problem su bekovi, stoper i zadnji vezni, a mi dovodimo krilo. NAZDRAVLJE.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 30.09.2020
18:25

Radin i Skuletic su slobodni igraci!