Pravi pristup - Zvezdini igrači se dobro sećaju iskustva sa Malte

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.07.2018.
12:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pred revanš sa Suduvom kapiten Crvene zvezde podseća na loše iskustvo koje je ekipa imala pre godinu dana na Malti.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" za Litvaniju, gde će igrati protiv Suduve revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U prvoj utakmici prošle nedelje u Beogradu, Zvezda je pobedila sa 3:0, pa bi sutra trebalo da ima lak posao u borbi za plasman u treće kolo.

"Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita. Imamo odličan rezultat, ali ne smemo da se opustimo. Ne smemo da dozvolimo da bude kao na Malti prošle godine 3:3. Idemo ponovo da pobedimo", kazao je kapiten Vujadin Savić.

Crvena zvezda je prošle godine na startu kvalifikacija za Ligu Evrope savladala Florijanu sa 3:0, ali je u revanšu odigrala 3:3 na Malti.

"Nadam se da nećemo skoro primiti gol. To nam svima znači, posebno nama koji igramo u odbrani, mada je takav učinak zasluga cele ekipe. Verujem da se ni Suduva neće naigrati", dodaje Savić.

Šampion Srbije večeras će saznati da li ga u trećem kolu čeka Spartak ili Legija.

"Naravno da razmšljamo o Spartaku iz Trnave i Legiji, ali sada je najbitnije da prođemo Suduvu. Kada to uradimo, pričaćemo o sledećoj prepreci. Mislim da je svejedno ko će nam biti rival", naveo je Savić.

Utakmica Suduva - Crvena zvezda igra se u sredu, 1. avgusta od 19 časova i 30 minuta u Marijampolju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke