Pravda je spora, ali dostižna - Partizanu oko pola miliona evra!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2019.
13:10
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Izgleda da je i ovaj Partizanov problem konačno rešen.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Više od dve godine Partizan pokušava da inkasira ovbeštećenje koje mu pripada posle samovoljnog odlaska nekadašnjeg štopera crno-belih Sedrika Gogue u letonsku Rigu.

Ovaj slučaj je u javnosti poslednjih meseci i zaboravljen, ali ne i u Humskoj, gde su uporno vodili pravnu borbu i prema poslednjim informacijama koje je danas otkrio ''Telegraf'', crno-beli će na kraju uspeti da ostvare svoj cilj.

Šta to konkretno znači?

Letonski klub je izgubio spor sa Partizanom pred Arbitražnim sudom FIFA, potom se žalio, a kada su shvatili da će opet izgubiti i doći u sutuaciju da plate dodatne troškove Partizanu, na kraju su pristali na nagodbu sa crno-belima.

Pomenuti izvor navodi da im je Partizan dao rok do utorka 18. juna da uplate 450.000 evra, a da još 150.000 evra bude realizovano kroz eventualnu kupovinu nekog od fudbalera iz aktuelnog sastava crno-belih.

Gogua i danas igra u Letoniji, sada je član tamošnjeg Daugavpilsa, gde je prešao u martu ove godine iz ruskog SKA Habarovska.

Kada je dolazio u Partizan pre tri i po godine, mnogo se očekivalo od njega, došao je sa nadimkom ''Dominator'', debitovao golom u večitom derbiju, a onda je krenuo njegov fudbalski sunovrat, pre svega zbog nesportskog života koji je tada vodio.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke