Poznati polufinalisti Kupa prijateljstva na Zlatiboru

Autor: Beta Beta
petak 07.06.2019.
20:23
Izvor: Beta

Mladi fudbaleri Partizana, Vojvodine, Dinama i Sarajeva plasirali su se danas u polufinale Kupa prijateljstva na Zlatiboru.

ecfc.rs
ecfc.rs

Povezane vesti

Prvi je u polufinale prošao Partizan i to nakon velike borbe i pobede od 1:0 protiv Olimpije.

Sledeći četvrtfinalni meč bio je veliki gradski derbi između Sarajeva i Željezničara. U jednoj otvorenoj utakmici sa dosta prilika na obe strane pobedu je odneo aktuelni šampion turnira Sarajevo. Golove za bordo tim postigli su Hasančić, Mulaosmanović i Šuvalija, dok je jedini pogodak za Želju postigao Ramić.

Vojvodina se plasirala u polufinale Kupa prijateljstva evropskih klubova pošto je boljim izvođenjem jedanaesteraca eliminisala Crvenu zvezdu. Heroj Novosađana ponovo je bio golman Dražić koji je odbranio udarac Kukolja u prvoj seriji, dok su svi igrači Vojvodine bili precizni sa bele tačke.

Podsetimo, Dražić je već odbranio jedan penal na ovom tuniru i to u prvom kolu grupne faze u meču protiv Budućnosti čime je tada doneo pobedu svom timu.

U poslednjem meču dana Dinamo je opravdao ulogu favorita i eliminisao ekipu Osijeka rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Svržnjak u 39. minutu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke