Poznata Kangina sledeća stanica?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.01.2018.
10:37
Izvor: Sportske.net

Gabonac je odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi do isteka ugovora, a izgleda da je poznato gde će od leta naći uhlebljenje.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda neće zaraditi ni evro na Geloru Kangi iako je u toku tekućeg prelaznog roka mogla da inkasira čitav milion.

Praška Sparta bila je spremna da plati milion evra na ime obeštećenja, a pritom je i fudbaleru nudila fenomenalne uslove što je Gelor Kanga odbio.

Juče smo saznali da reprezentativac Gabona definitivno ne želi da napusti Crvenu zvezdu, što znači da će do isteka ugovora ostati na "Marakani", a zatim kao slobodan igrač napustiti redove aktuelnog vicešampiona Srbije.

Mnogi se pitaju zašto je Kanga doneo ovakvu odluku, odgovor je po svoj prilici više nego očekivan. Francuska radio stanica Monte Karlo prenosi da je Zvezdin vezista već započeo pregovore sa Monpeljeom i da postoje izgledi da na leto kao slobodan igrač pređe u ovaj francuski klub.

Gelor Kanga će kao slobodan igrač na leto svakako imati mnogo više opcija i šansu da novac koji bi zaradila Crvena zvezda ove zime uzme za sebe, tako da nikoga ne treba da čudi što nije želeo da se preseli u Spartu.

Postoje i nagoveštaji da je Zdravko Mamić u Antaliji gledao upravo Gelora Kangu, a dobro je poznato kakve veze i pregovarački potencijal ima bivši patron Dinama.

Nakon svega ostaje da se konstatuje da će Crvena zvezda ostati bez zarade, a videćemo ko će na kraju ponuditi najbolje uslove Kangi i gde će Gabonac nastaviti karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Tuesday, 30.01.2018
13:44

Na tribine do kraja ugovora

avatar
DuskovicSRB
Tuesday, 30.01.2018
12:59

Pustite ga vec sad da ode kao slobodan igrac. Ima ko da ga zameni...

avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 30.01.2018
12:44
avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 30.01.2018
12:22

Teraj te to na tribine da je bilo sreće da nikad nije ni dolazio,samo nam je pravio probleme što na terenu što van trena....

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 30.01.2018
15:01

On je sve ukupno kostao Zvezdu negde oko 1m eura(manje vise) a Zvezde je zaradila njegovim igrama kada je bilo najpotrebnije em cisto 3m eura,em sto je ucescem u Evropi digla cene drugim igracima,tako da nam se on visetruko isplatio i ako hoce da stavi koji euro sebi u dzep beka stavi.