Pozivnica iz Humske: "Svi zajedno, do pobede!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.04.2019.
18:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana koji su se danas okupili na stadionu u Humskoj iskoristili su priliku da zajedničkom porukom pozovu navijače na najvažniju utakmicu sezone.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Danas je u Humskoj upriličena posebna svečanost posvećena fudbalerima Partizana koji su u crno-belom dresu odigrali više od 100 i 200 utakmica.

Tako su se na stadionu okupili igrači koji imaju najveći respekt navijača, pa su posle svečanosti iskoristili priliku da podršci upute posebnu poruku.

Osmorica prvotimaca FK Partizan izgovorili su poruku koja predstavlja poziv navijačima da u sredu napune tribine i podrže ekipu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Radničkog.

"Znamo da ovo nije sezona kakvu smo želeli, jer Partizan mora da osvaja trofeje i igra Evropu. Za nas je Partizan uvek na prvom mestu u svemu. Zato se borimo do kraja u utakmici koja je za nas najvažnija u sezoni. Naš stadio ne sme da bude prazan u sredu, jer igramo prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. Potreban si nam ti, tvoj brat, devojka, svi koji vole Partizan. Jer Partizan je šampionski klub i uvek će to i biti. Zato svi zajedno, da Kup ostane u Humskoj. Do pobede!", poručili su fudbaleri Partizana.

Crno-beli u sredu od 18 časova dočekuju Radnički iz Niša u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Revanš je na programu 15. maja u Nišu.

Partizan je trostruki uzastopni osvajač Kupa Srbije i ukoliko eliminiše Radnički imaće šansu da trofej brani u velikom finalu na "Čairu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Tuesday, 16.04.2019
20:19

ma super ste i ove godine bez tituile bez igre ali sa super upravom

avatar
Osijek 51
Monday, 15.04.2019
20:09

Ne trazi se prase na Bozic, prije svake utakmice vi sve znate, a kad pocne...

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 15.04.2019
19:58

Najvaznija utakmica u zadnjih 10 godina za njih izgleda :D