Povreda Zvezdinog štopera, a šta je sa Gobeljićem?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 29.01.2018.
07:18
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je juče odigrala dve utakmice, a nije prošlo bez povreda.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde se trenutno nalazi u Antaliji gde obavlja završni deo priprema za drugi deo sezone, a juče su odigrana dva meča.

Prvi u kompleksu hotela "Papilon" protiv Strombrasa iz Kaunasa, sedmoplasirane ekipe litvanskog prvenstva iz prošle godine. Litvanski tim u kome najmanje ima litvanaca i u kome je veliki broj fudbalera na probi, igrao je agresivno, svi koji su na probi su želeli da se dokažu, pa umalo iz te agresivne igre nije stradao Aleksandar Pešić koji je u poslednjem trenutku poskočio kada je fudbaler litvanskog tima startovao otvorenim đonom. Dobijali su i drugi fudbaleri Crvene zvezde udarce, poput Milića. Srećom, sve je u najboljem redu sa fudbalerima Crvene zvezde iz te utakmice koju je, inače, Crvena zvezda rešila u svoju korist.

I drugu utakmicu u jučerašnjem programu je Crvena zvezda pobedila, ali tu, ipak, nije prošlo bez povreda.

Povredio se Abraham Frimpong, štoper Crvene zvezde koji je počeo utakmicu u paru sa Damijanom Le Talekom. Ipak, nije završio prvo poluvreme, povredio je preponu, umesto njega je u igru ušao najmlađi, Strahinja Eraković.

Sigurno je da mu predstoji pauza, videćemo kolika i da li će biti u konkurenciji za naredne mečeve Crvene zvezde na pripremama u Antaliji.

Nije jedini koji je povređen, i Marko Gobeljić juče nije bio u konkurenciji za mečeve, ali prema rečima ljudi iz uprave, ne radi se o ozbiljnijoj povredi i on bi mogao da bude u konkurenciji za naredni meč Crvene zvezde koji se igra prekosutra.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke