Povreda nije jedina briga, Markec odlazi?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 02.08.2020.
14:29
Izvor: Sportske.net

Da li će napustiti Partizan?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Turski mediji danas su plasirali informaciju - novi superligaš Erzurumspor želi da dovede Lazara Markovića!

Brojni turski mediji navode da je Markec prvi izbor za poziciju desnog krila ekipe koja namerava da postane stabilni superligaš.

Uz Markeca, želja je i Eldžera Eliju, 33-godišnjeg Holanđanina koji je tek osvojio titulu sa Bašakšehirom, ali mu je i istekao ugovor pa je slobodan na tržištu.

Inače, Marković je u prvom kolu u Kruševcu ušao u igru, postigao je pogodak, a potom ubrzo izašao zbog povrede, ali još uvek se ne zna koliko je ozbiljna.

"Što se tiče Lazara Markovića za sada je urađen ultra zvuk gde se vidi postojanje hematoma na kvadricepsu nastalog prilikom udarca. Za sada ne možemo više da kažemo dok se u narednim danima ne urade dodatni pregledi", navode iz Humske.

Podsetimo, Marković se pre godinu dana vratio u Partizan i na 17 utakmica u svim takmičenjima postigao je pet golova, pošto je propustio veći deo jesenjeg dela sezone takođe zbog povrede.

Da li je nova povreda jedina briga, ili su i pisanja turskih medija, saznaćemo u narednim nedeljama...

Baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Sunday, 02.08.2020
18:52

Srecno ti bilo

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 02.08.2020
16:10

Radunovic (Stojkovic), desni bek (Miletic), stoper (Pavlovic, ali, i Ostojic u ne_(dale)koj perspektivi), Radin (recimo Smiljanic), Docic (recimo Scekic), Sulejmani (Asano) i centarfor (Matic)- 7/7.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 02.08.2020
16:03

Golman, desni bek, stoper, Radin, Docic, Sulejmani i centarfor- 7/7.

avatar
magister
Sunday, 02.08.2020
15:57

Kod nas jeste svašta moguće. Lazar Marković Markec je samo u Liverpulu, to je zvanično objavljivano, zaradio više od 13 miliona, pre toga i u Benfici, bar milion, a bar je toliko uzeo i od klubova u kojima je igrao na pozajmicama (Anderleht, Fulam...). Znači, Marković (26) je u dosadašnjoj karijeri zaradio bar 15 miliona evra. Igra u klubu iz kog je potekao i ima veoma dobar status, a za sledeće 2 godine, do svoje 28, ako se povrede opet ne ispreče, ako nastavi da trenira i igra ozbiljno, ako to dovede, a moglo bi, Partizan u neku završnicu LE i sutra makar u grupnu fazu LŠ (2021/22), ponovo bi mogao da vrati veoma visoku cenu na tržištu. Šta će mu odlazak u novog Turskog prvoligaša. Hajde da mu neku pristojnu godišnju platu ponude Bašakšehir, Fener, Galata ili Bešiktaš, to bi i bilo razumljivo, jer to su klubovi koji redovno igraju Evropu i bore se za titulu u Turskoj. Ovako, pisanje o tome je (po mom mišljenju) omalovažavanje ovog izuzetnog igrača. Markec OSTANI! Bar još 2 godine. Cena/plata će za 2022/23 biti bar 5x veća nego sad, 100%. Taman si ponovo počeo da igraš na vrhunskom nivou. Malo strpljenja. To će za 3 meseca već biti primećeno u celoj fudbalskoj Evropi.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 02.08.2020
14:54

Ne znam koliko je realno da ode u klub koji će u donjem delu tabele Turskog prvenstva, a nešto sumnjam i da imaju platežnu moć da kupe Markovića i da mu daju platu...