Povreda je prošlost - Rikardinjo se vratio na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.11.2017.
15:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin Brazilac konačno počeo da radi sa ekipom. Opcija više za trenera Milojevića u završnici jesenjeg dela sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde od 15. novembra do 13. decembra čeka žestok ritam i čak devet takmičarskih mečeva zbog čega je jako važno da svi budu zdravi i spremni da odgovore na zahteve trenera Milojevića.

Dobre vesti stigle su danas sa "Marakane" pošto je Brazilac Rikardinjo Mendeš počeo da radi sa ekipom i biće spreman za završnicu jesenjeg dela sezone.

"Presrećan sam što sam ponovo počeo da treniram, osećam se mnogo bolje, iako je još uvek prisutan slab bol u predelu zgloba. Vratio sam se normalnom režimu rada, svestan sam da moram dosta da se trudim na terenu kako bih se nametnuo treneru", rekao je Rikardinjo.

Momak koji je minulog leta stigao u Zvezdu kao slobodan igrač povredio se pre mesec dana u Kup susretu sa Dinamom iz Vranja. Proces oporavka još uvek traje.

"Svakog dana odlazim na fizikalne terapije i veoma sam predan oporavku. Već sada mogu da trčim, da šutiram loptu, ulazim u duele. Jedino mi skok još uvek izaziva slab bol, ali i to će vremenom proći", dodao je Rikardinjo.

Završnica jesenjeg dela sezone i žestok ritam utakmica iziskuju veći broj raspoloživih igrača kako bi trener Milojević mogao da kombinuje a da rezultati ne trpe.

Biće to ujedno prilika da se Rikardinjo nametne jer posle deset odigranih utakmica u crveno-belom dresu nije ostavio preterano dobar utisak.

"Sada je na meni da nastavim gde sam stao pre povrede, da radim naporno i da zaslužim svoje mesto u timu. Ekipi ide odlično i zaista sam ponosan na ove momke zbog svega što su postigli u prethodnom periodu", zaključio je Rikardinjo.

Brazilac je konstatovao da je tokom prethodnih mesec dana ispratio svaku utakmicu svog kluba, kao i da se zbog dobrih rezultata i igara Crvene zvezde uželeo fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 09.11.2017
17:58

a na pocetku sezone rekose ekstra pojacanje ah ha

avatar
indija durot
Thursday, 09.11.2017
17:35

Prodaja ako treba i za 0 evra..prevelika plata a ucinak krompir.jedna od retkih gresaka mrkele i terze u zadnje vreme sto je sasvim ok jer i svi drugi klubovi grese.

avatar
Marija Maja Pajic
Thursday, 09.11.2017
16:45

Majstore sad se dokazi