Povratnici su u modi, Stanoje dovodi i levog beka?

Autor: Ivan Cvetković
petak 04.09.2020.
13:34
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Na listi i nekoliko igrača iz Superlige.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Aleksandar Miljković se vratio, uveliko se govori o Svetozaru Markoviću, Miloš Jojić je "tiha patnja" Partizana, a sada je u igri još jedan potencijalni povratnik u Humsku.

Kako prenosi Telegraf, novi šef struke Aleksandar Stanojević označio je kao potencijalnu metu i Zlatana Šehovića.

Fudbaler Makabija iz Netanje igra standardno u Izraelu, navodno je voljan da nastavi karijeru u tom klubu sa kojim ima višegodišnji ugovor, ali poziv Partizana mogao bi da promeni stvari.

Šehović bi se uklopio i u plan Stanojevića da odbranu popuni "bonus" igračima (U21) kako bi ispoštovao propise FSS.

Na radaru "crno-belih" je i Jovan Vlalukin, pa je i više nego jasna namera Stanojevića da roster popuni igračima koji su prošli omladinski pogon beogradskog kluba.

Isti izvor navodi da je listi želja i nekoliko igrača iz domaće Superlige Srbije koji nisu bili članovi Partizana, a koji imaju kvalitet da pomognu ekipi.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 05.09.2020
11:09

Vracaju isluzene krseve a na kraju ce prodati sve sto mogu i pare u SNS,mafija lopovi unistavaju Partizan.

avatar
paok
Friday, 04.09.2020
19:03

Samo nemojte vracati Markovica, dovoljan je Miljkovic. Jel moguce da mi u skoli nemamo nekog klinca koji moze da igra recimo beka, svejedno kojega. Ne verujem da bi bio ista losiji od Urosevica i Miljkovica.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Friday, 04.09.2020
18:38

I onda ce opet svi drugi da im budu krivi, a nikako da shvate da nemaju tim, a kako vidim po Stanojevim potezima, nece ga ni imati...

avatar
Vidicnemanja
Friday, 04.09.2020
15:13

Sad ce ispasti da se svi bivsi igraci partizana vracaju.Novinari sad prave spisak tih igraca a verujem da se u partizanu o njima i ne razmislja.Da li iko normalan razmislja o sehovicu ili o cucinu,pa to su bekovi na nivou bekova radnika ili slicnih klubova iz donjeg doma

avatar
magister
Friday, 04.09.2020
14:45

Ovo što čitam je SIMFONIJA za dušu. O tome sam pisao mnogo puta, jer mislim da je to - logično. Oni koji su prošli školu Partizana, čak i ako su slabiji po nekim karakteristikama, biće mnogo upotrebljiviji, jer će se lakše uklopiti u igru. Inače, glasam i za Šehovića i za Vlalukina sa obe ruke, oni su supertalenti. Imamo već ogroman broj štopera inače bih već navijao i za Balaža. Izuzetno odgovoran, ozbiljan igrač, pobednik po prirodi. Igrao je sa Pavlovićem, i uvek pokrivao njegove izlete. Dobro i markira, odličan u 1 na 1, ali i sjajno čita napade protivnika i prati igru.