Povratak u Super ligu, Zvezda sa "Zebrama", Partizan sa "Čarapanima"

Autor: Beta Beta
petak 08.12.2017.
12:55
Izvor: Beta

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastaviće se za vikend, a Crvena zvezda i Partizan će pokušati da pobedama udju u "večiti" derbi kojim će se završiti prvi deo sezone.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Vodeća na tabeli Crvena zvezda bi u 21. kolu Super lige trebalo da ima lak zadatak na svom stadionu protiv Borca posle plasmana u drugu fazu Lige Evropa.

Zvezda ima 53 bodova, šest više od drugoplasiranog Partizana, dok je Borac koji se bori za opstanak na 14. mestu sa 15.

Partizan će imati težak zadatak u Kruševcu protiv Napretka, koji u poslednje vreme ipak beleži slabe rezultate.

Obe utakmice igraće se u nedelju. Duel Napretka i Partizana počeće u 14.00 u Kruševcu, a Zvezde i Borca u 16.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Kolo će početi večeras u 17.00 kada će se u Beogradu sastati četvrtoplasirani Voždovac i subotički Spartak, koji je treći na tabeli srpskog prvenstva.

Spartak je poražen u prošlom kolu posle četiri utakmice, dok je voždovac bio ubedljiv protiv Javora i pokušaće da veže pobedu.

Vojvodina je pet utakmica bez pobede, a negativan niz pokušaće da prekine na krilima dobrog rezultata iz prošlog kola u kom je igrala nerešeno sa Partizanom.

Novosadski klub će se u subotu u 13.00 u Novom Sadu sastati sa Javorom iz Ivanjice, koji je sa 12 bodova poslednji u Super ligi.

Jedna od zanimljivijih utakmica trebalo bi da se igra u Nišu, gde će u subotu od 13.00 šestoplasirani Radnički posle tri vezane pobede dočekati Čukarički, koji je mesto iznad.

Zemun će u 13.00 dočekati Radnik, a u istom terminu će se sastati i Rad i Mačva na Banjici. Utakmica Mladost - Bačka počeće dva sata kasnije u Lučanima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke