Povratak sa euroscene: Zvezda igra na Banovom brdu, Partizan dočekuje Spartak

Autor: Beta Beta
petak 24.11.2017.
13:49
Izvor: Beta

Utakmicama 18. kola za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, beogradski derbi igra se na Banovom brdu gde će Čukarički dočekati Crvenu zvezdu, dok će Partizan igrati kao domaćin protiv Spartaka.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Prva utakmica 18. kola igra se večeras od 17 časova u Čačku gde će Borac dočekati Voždovac.

Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 15 časova na gostovanju protiv Čukričkog i pokušaće da nastave niz pobeda i zadrže najmanje četiri boda prednosti nad Partizanom. Takodje i "brdjani", koje sa klupe predvodi bivši trener Zvezde Nenad Lalatović, žele da nastave dobar niz i popnu se u gornji deo tabele.

Zvezda u utakmicu ulazi posle jučerašnjeg remija 0:0 sa ekipom BATE Borisov, posle kojeg je došla na korak od plasmana u drugu fazu Lige Evropa. Crveno-beli su prvi na tabeli sa 46 bodova, a Čukarički ima 31 bod na šestom mestu.

U duelu drugoplasirane i trećeplasirane ekipe, Partizan u nedelju od 17 časova dočekuje Spartak i pokušaće da nastavi niz pobeda kako bi zadržao korak za "večitim" rivalom. Crno-beli imaju četiri boda manje, a duel dočekuju posle velikog uspeha koji su sinoć napravili i plasmanom u nokaut fazu Lige Evropa, pobedom protiv Jang Bojsa od 2:1.

Spartak je treći na tabeli sa 32 boda i vezao je dve pobede u prvenstvu.

Vojvodina u subotu od 13 časova igra na gostovanju protiv Bačke i želi da prekine niz od dve utakmice bez pobede. Bačka je u poslednja dva kola pretrpela dva poraza i 13. je na tabeli sa 13 bodova, dok je novosadski tim peti sa 31 bodom.

Pretposlednji Rad će u subotu 15 časova igrati na svom terenu protiv Mladosti, a Radnički će Nišu dva sata kasnije dočekati Zemun i pokušaće da prekine niz od šest utakmica bez pobede. Mačva u subotu od 13 časova igra protiv Javora, a dva sata kasnije počeće duel Radnika i Napretka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Friday, 24.11.2017
15:43

Zreb za 1/16 finala ce izgledati ovako:nprvi sesir: 12 prvoplasiranih iz LE + 4 najboljih iz LSndrugi sesir:12 drugoplasiranih iz LE + 4 najlosijih iz LS.-