Povratak otpisanih u Zvezdi, kakav je Stankovićev plan?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 05.07.2020.
10:11
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Da li će neko od igrača dobiti novu šansu?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Dejan Stanković će iskoristiti ovo leto kako bi napravio tim po svojoj meri, a u tome bi mogli da mu pomognu fudbaleri koji su već pod ugovorom u Crvenoj zvezdi.

Sportski žurnal piše da bi pojedini igrači koji su bili pozajmljeni prošle sezone mogli da dobiju priliku da se dokažu stručnom štabu "crveno-belih".

Kao prvi se ističe Stefan Hajdin koji je imao veoma dobru sezonu u Voždovcu, on bi na Marakani bio rezervna opcija Milanu Rodiću kojem će sasvim sigurno biti potreban odmor.

Takođe, Nikola Vasiljević se vraća iz Radnika i figurira za mesto jednog od trojice golmana Zvezde, no kako se govorilo o dolasku Stankovićevog sina Filipa, ni to nije izvesno.

Erik Jirka bi zauzeo mesto stranca, pa postoji mogućnost za novi rastanak naredne sezone, privremeni ili trajni, ali situacija je i dalje nejasna.

Milan Jevtovic

Milan Jevtović neće ostati u Apoelu koji nije želeo da izdvoji 400.000 evra za njegov transfer, dok će Dejan Meleg definitivno biti otpisan pošto će uskoro dobiti predlog o prekidu saradnje sa Zvezdom.

Dugo je leto pred Dejanom Stankovićem, a zbog ograničenog budžeta neki od otpisanih igrača bi mogli dobiti novu šansu da se dokažu.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 05.07.2020
20:10

Toliki promasaji, a Mrkela i dalje sedi u fotelji sportskog Direktora.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 05.07.2020
11:06

Dovodis igrace na slicnoj poziciji kojoj igra Jirka a niko ne moze da ti garantuje da ce biti bolji,a 90 posto je da nece ako cemo realno.Ovo sto se radi je skandal,sa igracima,skoro 50 igraca pod uvorom,van pameti,i sve se to skrivalo zbog rezultata koje je napravio Miloje i to je cinjenica,i te pare sto su usle klub od dve LS su tako brzo potrosene na gluposti i izivljavanje madjije da nema dalje,i sad prvi put kad ostanemo bez evrope,grupne faze,nevezano LE ili LS mi cemo se ozbiljno raspasti,a ova sezona je kriticna da nema dalje zbog nacina na koji ce se igrati kvalifikacije.

avatar
jv
Sunday, 05.07.2020
10:38

Samo Jirka od navedenih. Hajdin je fizički fantastičan, ali u odbrani očajan, uvek duva po njegovoj strani.