Povratak na superligaške terene, ove utakmice možete gledati za vikend

Autor: Beta Beta
petak 30.08.2019.
12:44
Izvor: Beta

Šampioni Srbije, fudbaleri Crvene zvezde, predstojećeg vikenda gostovaće u Novom Sadu Vojvodini u derbiju sedmog kola Super lige Srbije, dok će Partizan dočekati TSC iz Bačke Topole.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Beogradski crveno-beli posle drugog uzastopnog plasmana u Ligu šampiona okreću se obavezama u domaćem šampionatu i to protiv trenutno prvoplasirane ekipe.

Vojvodina je u dosadašnjem toku prvenstva upisala pet pobeda i remi protiv TSC-a, koji ima isti učinak, ali lošiju gol-razliku.

Utakmica u Novom Sadu na stadionu Karadjordje igraće se sutra od 18.45.

Partizan je sinoć izborio plasman u Ligu Evropa eliminisavši norveški Molde, a za vikend ga očekuje meč protiv debitanta u Super ligi.

Duel izmedju crno-belih i TSC-a iz Bačke Topole igraće se na stadionu Partizan u nedelju od 20.00.

Crvenoj zvezdi i Partizanu ovo će biti tek peti mečevi u ovosezonskom izdanju Super ligi, pošto su prethodno zbog obaveza u kvalifikacijama za evropska takmičenja odložili po dve utakmice.

Jedna od utakmica koja sigurno privlači dosta pažnje je i okršaj na Banovom brdu u kom će se sastati Čukarički i Radnički iz Niša.

Kao i na Topčiderskom brdu, utakmica izmedju Čukaričkog i Radničkog igraće se u nedelju od 20.00.

Mačva će u Šapcu sutra od 20.00 dočekati Radnik, a u istom terminu igraće u Subotici će se sastati Spartak i Voždovac.

Nedeljni program otvoriće meč izmedju Indjije i Proletera u 17.00, a pored mečeva na beogradskim brdima, u istim terminima Mladost će u Lučanima ugostiti Javor, a Napredak Rad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke