Povišeni tonovi?

  • Autor: Beta

  • 24. januar 2013.

  • 15:16

  • Izvor: Beta

  • facebook
  • twitter
  • email

Gensek kluba Miodrag Zečević očekuje da Džajić i Čović nastave započeti posao, a kaže da nije bio prisutan kada se dogodio fizički obračun. Čuo povišene tonove...

Povišeni tonovi?
Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Milorad Zečević rekao je danas da je čuo viku iz kancelarije u kojoj su bili predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović, ali da nije video fizički obračun i da nije čuo psovke.

"Nisam bio prisutan, bio sam u svojoj kancelariji, odakle sam čuo povišene tonove. Kada sam ušao video sam Džajića, (Ranka) Stojića i (Zorana) Stojadinovića, bili su vidno uznemireni, ali tada nije bilo fizičkog obračuna, a ni psovki, ni vulgarnosti", rekao je Zečević novinarima na stadionu Crvene zvezde.

"Ne mogu da svedočim šta su sve pričali, nisam bio tu, a oko 15.00 sam napustio klub", dodao je on.

Zečević je kazao da ne zna da li je Džajić juče prilikom izlaska sa stadiona rekao da više neće da se vraća u klub.

"Ne znam da li je to izrekao, jer nismo zajedno napustili stadion, ali me je iznadila informacija o navodnom fizičkom obračunu koja se kasnije pojavila u medijima", kazao je generalni sekretar Zvezde.

Na pitanje da li situacija s Džajićem i Čovićem može da se reši, Zečević je odgovorio: "Radi se o dvojici profesionalaca koji su i ranije radili u zonama visokog stresa i za očekivati je da mogu da nastave i dalje da rade".

Zečević je rekao da je juče razgovarao s čovićem, ali samo oko transfera Nikole Petkovića u Zvezdu.

Džajić se danas nije pojavio na stadionu u Ljutice Bogdana.

"Ne dovodi se u sumnju Džajićev angažman u klubu, njegov plan rada za danas je prazan, zato nije došao na stadion. Pričao sam sa njim juče i danas, ali ne o incidentu već o prelaznom roku", kazao je Zečević i istakao da ne želi javno da komentariše rad ostalih čelnika kluba.

Potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza najavio je da će danas biti održan sastanak Odbora za hitna pitanja, ali je Zečević rekao da za sada ne zna da li će se to desiti.

"Ne znam da li će biti Odbor za hitna pitanja, on može da se sazove u roku od 15 minuta, a može i telefonski da se završi", rekao je Zečević.

On je istakao da predsednik Zvezde poznat kao veoma tolerantna osoba.

"Džajića znam od svoje 15. godine, preživeli smo razne teške periode zajedno. Dobro je poznato da je on veoma tolerantna osoba, ali ako neko testira granice njegovog strpljenja, videće da je i Džajić čovek od krvi i mesa", istakao je Zečević.

  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari