Potvrđeno - Velike promene u Voždovcu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.05.2019.
11:41
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Velike promene u fudbalskom klubu Voždovac dva dana nakon spuštanja zavese na superligašku sezonu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Najavljeno je jutros da će u fudbalskom klubu Voždovac doći do velikih promena i to je tokom dana potvrđeno od strane superligaša iz Zaplanjske ulice.

Nakon jučerašnjeg zasedanja Upravnog odbora FK Voždovac donesene su odluke da se okonča saradnja sa dosadašnjim sportskim direktorom Goranom Grkinićem i kompletnim stručnim štabom na čelu sa Draganom Aničićem.

"Sa dosadašnjim sportskim direktorom smo nakon prijateljskog razgovora dogovorili sporazumni prekid saradnje. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Markom Zdravkovićem, se najiskrenije zahvaljuje Goranu Grkiniću za trud i energiju koju je uložio zajedno sa nama u proteklih 5 godina da klub postane ono što je danas  -  stabilan i respektabilan superligaški klub, koji može da se diči sa ostvarenim transferima, kao i sa formiranjem mladih igrača. Drago nam je što smo imali prilike da sarađujemo sa sjajnim sportskim radnikom i profesionalcem koji je svojim predanim radom učinio nemerljivo mnogo za naš klub. Nadamo se da će nam se poslovni putevi opet ukrstiti, i želimo našem velikom prijatelju sve najbolje u daljem rad", saopštio je FK Voždovac.

"Zmajevi" su se o istom trošku rastali i sa trenerom Draganom Aničićem i ostalim članovima stručnog štaba.

"Rukovodstvo kluba se takođe zahvaljuje Draganu Aničiću i ostalim članovima stručnog štaba na uloženom radu i trudu. Ne zaboravljamo da je Aničić preuzeo klub u kompleksnom momentu i želimo da istaknemo veliku zahvalnost na posvećenom radu i sjajnom odnosu sa igračima i zaposlenima u klubu. Od srca mu želimo sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri", poručuju sa "Krova".

Dragan Aničić je preuzeo ekipu sredinom oktobra prošle godine, a Voždovac je pod njegovim vođstvom zauzeo jedanaesto mesto u preliminarnom delu i plej-aut fazi Super lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke