Potvrđeno - 'Večiti derbi' sudi debitant!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.04.2016.
15:06
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je u četvrtak popodne arbitre za mečeve 31. kola Superlige. "Večiti derbi" sudiće debitant koji se ne nalazi na listi internacionalaca.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Greške koje su Vlado Glođović i njegovi pomoćnici napravili u okviru 150. "večitog derbija" nisu pokolebale prestavnike Sudijske komisije da za predstojeću fudbalsku svetkovinu ponovo delegiraju sudiju debitanta.

Prvi put u svojoj karijeri sudija Aleksandar Vasić (40) iz Novog Žednika imaće priliku da sudi "večiti derbi" koji se u subotu igra na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 31. kola Superlige.

Tokom prepodneva smo pisali da Sudijska komisija namerava da delegira Aleksandra Vasića za glavnog sudiju, a to je tokom popodneva potvrđeno na sajtu Superlige.

Delegat na "večitom derbiju" biće Velibor Novović, a Vasiću će pomagati mahači Vladimir Jovanović i Milan Mihajlović, odnosno dodatne pomoćne sudije Marko Popović i Igor Stojiljković.

Aleksandar Vasić nalazi se u elit grupi arbitara koji dele pravdu u domaćem šampionatu ali još uvek nije uspeo da se probije na listu internacionalaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Baxter Stockman
Thursday, 14.04.2016
15:22

Udji u istoriju Vasicu, budi covek koji ce svirati penal za Partizan... Naravno ako bude situacija za to.

avatar
Legenda JSD
Thursday, 14.04.2016
16:30

Jel vam malo penala ove sezone? Partizan je ekipa kojoj je ove sezone svirano najvise penala. Znas i sam to. Ne trazite opravdanja za svoju losu igru tamo gde ih nema. Ko vam je kriv sto niko u partizanu ne zna da sutne penal.

avatar
Baxter Stockman
Thursday, 14.04.2016
21:39

Ne zanimaju me penali na ostalim utakmicama, ne treba da nam sviraju ni jedan u sezoni... Ali hocu u derbiju, jer godisnje makar jedan nam ne sviraju.

avatar
Thursday, 14.04.2016
15:21

Hvala Bogu da nije neki iskusan sudija :D

avatar
Legenda JSD
Thursday, 14.04.2016
16:33

Mnogim navijacima partizana kada izgube ne valja sudija. Tako da tu iskustvo ne igra ulogu. Bitno je da se nadju opravdanja za losu igru, gde niko nece da prizna da je klub kriv, vec su se svi urotili protiv njih.

avatar
Povratak kralja XXXI
Thursday, 14.04.2016
15:12

Aleksandar Vasić je nebrojano puta doneo bodove crvenoj zvezdi svojim neispravnim odlukama. #mrakic#school

avatar
Legenda JSD
Thursday, 14.04.2016
16:27

Zalite se uefi? Zasto cutite? Zbog cega se fk partizan ne zali? Zovite Mateusa da vam pomogne, neka iskoristi svoj uticaj :)