Potvrđeno - Tandem napustio Partizan!

Autor: Milovan Longinov
sreda 27.12.2017.
15:54
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Čistka u Humskoj.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Golman Partizana Filip Kljajić karijeru će nastaviti u Grčkoj, a danas je crno-bele napustio i Alen Stevanović.

Kljajić će do kraja sezone igrati kao pozajmljeni igrač u jednom grčkom klubu, potvrdio je Miloš Vazura za Mondo.

Stevanovićev odlazak je takođe očekivan pošto jesenas nije igrao, pa se znalo da će otići u januarskom prelaznom roku. Još uvek se ne zna gde će Stevanović nastaviti karijeru.

Pre Kljajića i Stevanovića, Partizan su napustili Petar Đuričković i Mohamed El Monir.

Podsetimo, Vazura je ranije danas potvrdio da će Partizan uspeti da zadrži jednog od najboljih igrača, a više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
19:56

Neverovatno, umesto da urade obrnuto, oni se odricu jednog od agilnijih i zahvalnijih koji ipak nesto i zna, nije novi Predrag Luka.

avatar
Maximovic
Thursday, 28.12.2017
00:25

Iskreno ja bi voleo pored svih ovih da ode jos 1/4 igraca iz prvog tima I da se dovedu mladji koji ce biti zalog za buduce transvere a pride ce imati I do 5 puta manje primanje. Verujem da ce dolasci biti odradjeni selektivno I dobro jer ovaj tim ninasta nelici. Nama sad trebaju dva buldoga na krilima I dva vucjaka na bekovskoj poziciji :) salu na stranu sa kerovima ali treba se ozbiljno pristupiti dovodjenju dobrog kadra ako planiramo da napadamo titulu. Jos ako nam ode kojim slucajem I Tavamba mozda ce nam I 2 napadaca trebati, pored jos jednog centralnog beka. Znaci min 7 pojacanja I to da budu bez greske ako nesto planiramo. A znajuci nase bice dobro I sa 3 da ubodemo. Nadam se da ce Kosovic da se vrati do prolecnog dela da makar tu nemoramo da jurimo pojacanje.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 28.12.2017
08:53

Na krilima nam trebaju hrtovi:-D Stoper, centralni vezni i centarfor su pod moranje, to(liko) cemo (ih) i dovesti da igraju u Ligi Evrope. Odmah da se razumemo, i ja mislim da nam treba toliko novajlija, tu bih dodao i desnog beka, levo krilo i zamenu za Evea (AKO ode, a bojim se da hoce- ako ne sada, najkasnije na kraju sezone), ali, ne mozes da ocekujes da sva sedmorica budu za nas prvi tim:-D Nadam se da ce i Mitrovic i Antonov bolje igrati, naravno i Suma.

avatar
Povratak kralja 66
Wednesday, 27.12.2017
17:24

Bilo bi dobro da Kljajić u Grčkoj brani kao kod nas prošle sezone samo bez kikseva i onda postoje realne šanse i da ga prodamo.

avatar
Maximovic
Thursday, 28.12.2017
00:17

Ako uopste I bude branio

avatar
Povratak kralja 66
Thursday, 28.12.2017
20:45

Zadnji su na tabeli, trebao bi da dobije šansu, jedino ako u startu sve uprska pa da ne bude branio.