Potvrđeno, Sveta Marković potpisao!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.09.2018.
15:48
Izvor: Sportske.net

Mladi defanzivac doneo odluku i danas stavio svoj potpis na ugovor.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan je u tekućoj godini imao više uspona i padova, a ono što je veliki dobitak crno-belih jeste afirmacija pojediih talentovanih igrača iz svog omladinskog pogona, pre svih mladog štopera Svetozara Markovića.

Bivši trener crno-belih Miroslav Đukić je početkom ove godine prepoznao Markovićev veliki potencijal, bacio ga je ''u vatru'' i kako je vreme prolazilo imao sve više poverenja u ovog 18-godišnjeg momka.

Vrlo brzo se popularni Sveta ustalio u startnoj postavi, a tako je i sada pod trenerskom ''palicom'' Zorana Bate Mirkovića.

Zbog toga je i očekivana današnja informacija da je Svetozar Marković produžio ugovor sa Partizanom, i to do 2021. godine, godinu duže u odnosu na dosadašnji ugovor.

Jasno je da se od njega u narednom periodu mnogo očekuje, da eventualno krene stopama Nikole Milenkovića koji je posle osvojene duple krune sa Partzanom otišao u Fiorentinu za pet miliona evra, a tamo već više od godinu dana pruža odlične partije, što mu je donelo i poziv u ''A'' reprezentaciju Srbije, sa kojom je letos učestvovao i na Mundijalu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Wednesday, 19.09.2018
12:02

markovic je jos mlad i zalen ali non stop pravi kikseve i non stop ga forsiraju strasno....a ostojis koji je bio stub odbrane kod marka nije ni rezerva sve me ovo podseca na onog kvazi trenera djukica

avatar
magister
Wednesday, 19.09.2018
10:57

Nedostaje na kraju informacija da je Fiorentina ODBILA 50m evra za Milenkovića u ovom prelaznom roku!? I da Partizan, po svemu sudeći, nema ništa od procenata od njegove buduće prodaje (osim ono što mu pripada po pravilima UEFA). Toliko o mudrim potezima uprave. Da je zadržano 20%, a prodat za npr. 4.5m (što se sigurno lako moglo uraditi), od sledećeg transfera bi imali - makar 10m. Nije teško izračunati i druge opcije.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 18.09.2018
17:19

Trebali su potpisati bar do 2023, a da igra do 2021, pa ga onda prodati. Ovako će otići već sledeće leto.

avatar
Nenad Van Sebe
Tuesday, 18.09.2018
19:47

To je lopovima i cilj!

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 18.09.2018
17:07

Na silu hoće da naorave igrača od njega a u svim velikim utakmicama se izblamirao.Ako ga je Mirković na poluvremnu zamenio na utakmici sa Bešiktašom zbog kikseva, ne znam zašto ga je vrsfio u prcu postavu.On je dobar u svom uzrastu ali daleko je od seniorskog fudbala to se videlo u poslednjem derviju i u istanbulu.