Potvrđeno - Stiže u Zvezdu i najavljuje iskupljenje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.07.2018.
22:47
Izvor: Sportske.net

Deo navijača nije za to da se vrati na stadion "Rajko Mitić" ali će transfer biti realizovan u ponedeljak.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nadali su se navijači Crvene zvezde vestima o transferu novog napadača, ali nisu očekivali da će u isto vreme biti angažovan i momak koji je prerano napustio "Marakanu".

Vezni fudbaler Zemuna Veljko Simić (23) potvrdio je večeras za "Telegraf" da je njegov transfer u Crvenu zvezdu dogovoren i da će sve biti ozvaničeno nakon duela sa Radničkim iz Niša.

"Vraćam se na Marakanu! U ponedeljak će sve biti zvanično, ali je dogovoreno i potpisujem ugovor na četiri godine. Presrećan sam što ću ponovo biti u Zvezdi, verujem da mogu da pomognem klubu u borbi na tri fronta ove sezone", rekao je Simić.

Deo navijača nije zadovoljan ovakvim potezom čelnika Crvene zvezde. U komentarima na portalima i društvenim mrežama mnogo je onih u kojima se podseća na to kako je Simić svojevremeno napustio Zvezdu.

"Ne volim da se vraćam na prošlost, to što je bilo više ne može da se vrati i promeni. Bio sam mlad i neiskusan, doneo sam ishitreno tu odluku, ali mogu da kažem da ću dati i duplo više od maksimuma da se iskupim za to", kaže Simić.

Lazarevčanin se vratio u srpski fudbal prethodne zime, a prolećni deo prethodne i početak nove sezone proveo je u ekipi Zemuna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga 37
Saturday, 28.07.2018
07:18

Nema iskupljenja! Neka ide tamo gde je mislio da je bolje! Pobegao je kao najgora si..ca. Ako Terzić i Mrkela dovedu ovu ljušturu pada u vodu sve dobro sto su uradili.

avatar
sundjer bob
Saturday, 28.07.2018
02:06

Nije decko kriv sto je otisao prerano! Jedini i iskljucivi krivac za to je Vladimir Jugovic! Decku treba pruziti novu sansu, a "zvezdase" poput Jugovica sto dalje od kluba!

avatar
MALI PLAVI
Saturday, 28.07.2018
00:13

Nevezano za prošlost, mislim da neće doneti neki kvalitet, a i vezni red nam je ionako popunjen tako da nam i nije bio potreban.

avatar
Moemilo
Friday, 27.07.2018
23:53

Ja ga nikad ne bih vratio...Adžić, Veljko..i njima slični...nikad!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 27.07.2018
23:17

U omladinskoj ligi Veljko Simic je bio alfa i omega i neosporno je da je super talentovan, ali kad mu je bio ponudjen profesionalni ugovor on ga je na savet svog menadzera odbio i napustio Zvezdu. Ako mu je isti menadzer ne treba ga dovoditi.

avatar
riquelme
Saturday, 28.07.2018
00:40

Ma ako valja treba da ga dovedu. Nema vise dilova sa menadzerima tako da i ako bude davao pare pri novom odlasku davace iz svog dzepa...

avatar
Кун
Saturday, 28.07.2018
14:16

Ovakve likove ne treba dovoditi sve i da nemaju menadžera, sramota.