Potvrđeno - Partizan ostao bez sportskog direktora!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.02.2015.
18:10
Izvor: Sportske.net

Kako se u nedelju i najavljivalo, Dragan Ćirić je podneo neopozivu ostavku na mesto sportskog direktora Partizana, samo dva meseca pošto je došao na tu funkciju!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Legenda Partizana, nekadašnji kreator igre crno-belih Dragan Ćirić, nije mogao da na funkciji sportskog direktora Partizana izdrži duže od (nepuna) dva meseca!

Potezi novog rukovodstva, pre svega dozvola za odlazak Petra Škuletića u poslednjim danima prelaznog roka, prozivke sa tribina na račun aktuelne uprave i kiks protiv Voždovca na startu prolećnog dela sezone, naterali su Ćirića na ovaj neočekivani potez.

To je u nedelju najavljeno kao nezvanična informacija, a danas je i zvanično potvrđeno u saopštenju Upravnog odbora Partizana koje prenosimo u celini:

''Poštovani,

Zaposleni u FK Partizan, kao i članovi UO žale zbog odlaska Dragana Ćirića sa mesta sportskog direktora FK Partizan.

Na početku novog mandata, kao i nove prolećne polusezone, zajedno sa Draganom Ćirićem imali smo jasnu viziju u kom pravcu treba da se ubuduće razvija FK Partizan na svom šampionskom putu, a ujedno svesno suočeni sa svim problemima koje smo zatekli i koji bi nas očekivali.

Slažemo se sa konstatacijom g. Ćirića da je stanje u srpskom fudbalu veoma teško i da je samim tim i rešavanje istog problema nešto što zahteva mnogo truda, rada i energije.

Bez Dragana Ćirića u našem crno-belom taboru biće nesumnjivo još teže i toga smo svesni svi u FK Partizan.

Dragan Ćirić je uvek važio za veliki fudbalski talenat, uzor svim generacijama fudbalera i kao legenda crno-belih to i ostaje.

Trudićemo se da u budućnosti ostvarimo planirane ciljeve i da samim tim svim zaposlenima u trofejnom crno-belom klubu bude bolje nego do sada.

Iako Dragan Ćirić kao nosilac mesta sportskog direktora aktivno neće biti prisutan u klubu, sigurni smo da za sve buduće planove i aktivnosti koje nas vode ka šampionskim stazama imamo njegovu punu podršku'', kaže se u današnjem saopštenju kluba iz Humske.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke