POTVRĐENO - Novi problem sa Boaćijem

Autor: Darko Mitrović
subota 09.03.2019.
12:31
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Moglo se naslutiti još u Lučanima...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde večeras od 18 časova dočekuje Zemun u 26. kolu Superlige Srbije, a ono što je već sada poznato, to je da trener Vladan Milojević neće moći da računa na napadača Ričmonda Boaćija.

''Telegraf'' danas prenosi da je iz Zvezde dobio potvrdu da Boaćija očekuje jednonedeljna pauza zbog povrede zadnje lože, pa ga osim večeras protiv Zemuna nećemo gledati ni u sredu u Kupu protiv Radnika, kao i narednog vikenda u prvenstvenom meču protiv Rada na Banjici.

Kako rekosmo, ovo se moglo naslutiti i u sredum, tokom meča između Mladosti i Crvene zvezde. Boaći je iz igre izašao u 60. minutu meča i jedini se nije radovao Marinovom golu koji je postignut nekoliko minuta kasnije, već je ostao sam na klupi. To možete da pogledate OVDE.

Očigledno, povreda je bila razlog tome, a sličnih problema Boaći je imao i jesenas, kada je pauzirao nešto duže od mesec dana, od kraja oktobra, do početka decembra.

Prognoze su da će sada pauza trajati znatno kraće, a povoljna okolnost za Zvezdu i Boaćija u celoj priči je i što uskoro sledi i prvenstvena pauza zbog reprezentativnih takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Sunday, 10.03.2019
12:19

On zadnje 3 tekme kao mrtav konj,a cekaju i vredno rade i Jovelja i Vukan,preselio bih ja njega na klupu na duze vreme,Pavkov prvi spic i neko od ove dvojice sa njim ako igramo sa dva.

avatar
Аполо
Saturday, 09.03.2019
20:47

Svakako Pavkovu treba davati sansu pre Boaciju.

avatar
Čeki
Saturday, 09.03.2019
17:15

Hteo si u Kinu za parama, umesto u neku jacu ligu, hteo si. Evo sta si uradio sad od sebe, jako malo igras sveukupno, nisi na nivou kao pre. Verujem da ces se do kraja sezone srediti i vratiti u staru fromu, ali ako ovako neozbiljno nastavis, tesko.

avatar
The Bear of Highbury
Saturday, 09.03.2019
15:48

Mislim da nije bilo svrhe dovoditi Bocka opet , nije to isti igrac od kako se vratio

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 09.03.2019
14:14

Ja sam licno protiv tehnologije VAR, odnosno amerikanizacije srpskog fudbala.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 09.03.2019
13:58

Sto brzi oporavak Bocko.