Potvrđeno, gledaćemo NAJJAČI Partizan od prvog minuta! (SASTAVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.08.2019.
17:35
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za početak revanš utakmice u Turskoj.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Malatije i Partizana večeras od 19 časova vodiće borbu za plasman u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan je u Tursku došao sa prednošću od dva gola razlike iz prvog meča (3:1) i tu prednost će pokušati da sačuva, eventualno i uveća i na taj način se izbori za dvomeč najverovatnije sa norveškim Moldeom koji je u prvom meču bio bolji od Arisa (3:0).

Kada su u pitanju startne postave za večerašnji revanš, nema iznenađenje u Partizanu, trener Savo Milošević se odlučio za startnih 11 koje smo još sinoć najavili, dakle sa Asanom i oporavljenim štoperom Ostojićem.

Stojković
Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević
Zdjelar, Šćekić
Tošić, Suma, Asano
Sadik.

Klupa: N. Stevanović, Vujačić, L. Pavlović, Brežančić, Ožegović, F. Stevanović, Lutovac.

I domaća ekipa Malatije biće u jačem sastavu od prvog minuta u odnosu na meč u Beogradu.To se pre svega odnosi na Gokana Torea i Brazilca Giljermea, koji su večeras među starterima, dok su pre sedam dana u Humskoj priliku dobili sa klupe za rezerve.

Dobra vest za Partizan mogla bi da bude činjenica da trener Malatije Sergen Jalcin nije ništa promenio u odbrambenoj liniji tima, koja u Beogradu nije ostavila najbolji utisak, pa se nadamo da će i večeras Suma, Asano, Sadik i ostali imati dovoljno prostora da se razmahnu.

Farnole
Čebake, Mina Meza, Akbas, Kas
Čalali, Jildirim
Tore, Giljerme, Bifuma
Jahović.

Klupa: Džejlan, Jalcin, Tozlu, Hadebe, Donald, Fofana, Čairan.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke