Potvrđeni loši nagoveštaji, Partizan značajno oslabljen na startu proleća!

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.02.2019.
14:23
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Da li i u derbiju?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Ne samo da nije uspeo da angažuje sva željena pojačanja, već će Partizan u drugi deo sezone ući i bez dvojice važnih igrača iz aktuelnog sastava.

Ono što smo juče i pretpostavili, danas je i potvrđeno prema informacijama ''Mozzartsporta'' - Danilo Pantić, ali i Đorđe Ivanović propustiće zbog povreda sve pripremne utakmice u Beleku, ali po svemu sudeći i par mečeva na početku prolećnog dela Superlige.

I jedan i drugi imaju problema sa upalama Ahilove pete, što će zahtevati dodatno vreme za potpuni oporavak i u ovom trenutku je neizvesno kada će trener Zoran Mirković moći u potpunosti da računa na njih dvojicu, ali se ipak očekuje da će za 159. večiti derbi koji je na programu 27. februara biti spremni.

To znači da će osim preostalih pripremnih mečeva sa Krila Sovjetov i Mladosti iz Doboja, Ivanović i Pantić propustiti i prvenmstvene mečeve sa OFK Bačkom u gostima i novosadskim Proleterom u Humskoj.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Pantic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 05.02.2019
16:16

Koliko su oni postali smesan klub. Radnicki Nis je bolje odradio prelazni rok od njih. Tamo se ne zna ko sta radi, apsolutno.

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 05.02.2019
19:32

I u Partizanu se zna ko šta radi, ali se ne zna zbog čega?!