Potvrđene programske šeme - Zvezdaši, hvatajte 'daljinac' već u dva!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.11.2018.
17:56
Izvor: Sportske.net

Nedelja pred nama rezervisana je za mečeve 4. kola grupne faze Lige šampiona. Evo gde ćete moći da pratite direktan prenos utakmice sa stadiona "Rajko Mitić".

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Utakmice četvrtog kola grupne faze Lige šampiona zakazane su za 6. i 7. novembar, a šampion Srbije svoj meč sa Liverpulom igra već u utorak.

Navijače Crvene zvezde koji nisu bili u mogućnosti da dođu do karata za duel sa Liverpulom svakako zanima gde će moći da prate direktan prenos utakmice.

Kao i obično, kada Crvena zvezda igra utorkom direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena sport!

Svesni smo da se mnogima neće svideti ta informacija jer većina ljudi nema pomenuti program u ponudi, ali to je realnost sa kojom će morati da se pomire.

Na Radio televiziji Srbije neće biti prenosa 6. novembra, ali će zato u sredu navijači Crvene zvezde moći da pogledaju skraćeni snimak utakmice sa Liverpulom.

Skraceni snimak

Javni medijski servis u sredu uveče prenosi utakmicu Juventus - Mančester junajted.

Prenos RTS

Vratimo se sada na prenose koji su obezbeđeni na prvom programu televizije Arena sport. Na ovom programu u utorak će biti prenošena i utakmica omladinske Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula!

To znači da će zvezdaši koji ne idu na stadion "Rajko Mitić" moći da se late daljinskog upravljača već u 14 časova i neće biti potrebe da ga ispuštaju iz ruku sve do kraja utakmice seniorskih ekipa.

Prenos arena

Osim direktnog prenosa utakmice sa Banovog brda i stadiona "Rajko Mitić" televizija Arena sport obezbedila je intervju sa Draganom Džajićem, specijal posvećen dvomeču Liverpula i Crvene zvezde iz 1973. godine, ali i studio koji će početi u 17 časova i 30 minuta.

Sa kraćim pauzama program posvećen Zvezdinim utakmicama sa Liverpulom trajaće između šest i sedam časova. Dodajmo i to da odmah nakon duela u Beogradu na prvom programu Arene sport ide i meč Napoli - Pari Sen Žermen, a verujemo da će Zvezdini navijači želeti da pogledaju i taj duel.

Prenos arena

Utakmica Crvena zvezda - Liverpul igra se 6. novembra od 18 časova i 55 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 04.11.2018
23:13

Gorece u utorak Marakana kuca evropskog i svetskog, a naseg pravog srpskog velikana.