Potvrđen odlazak iz Zvezde: ''Hvala mu na svemu što je uradio''

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.06.2020.
10:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Odmah je imenovan i njegov naslednik.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove sezone osvojila titule prvaka države i u seniorskoj, ali i u omladinskoj i kadetskoj konkurenciji.

Zvezdini omladinci će i naredne sezone igrati u U19 Ligi šampiona, gde su ove sezone ostvarili veoma zapažen učinak pod vođstvom Slavoljuba Đorđevića, a zaustavljeni su tek u osmini finala, u duelu sa danskim Midtjilandom.

Ali, sledeće sezone Slavoljub Đorđević neće predvoditi Zvezdine omladince, pošto je odlučio da se oproba kao trener seniora u nekom od klubova sa kojima bude postigao dogovor. Crveno-beli na klupskom sajtu navode da Đorđević već ima ''veliki broj ponuda''.

''Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi.

Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine.

On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom.
-
Baner 1

Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere'', izjavio je glavni trener Zvezdine Omladinske škole Nikola Jelić.

Crveno-beli su odmah reagovali i u Đorđevićevog naslednika promovisali Marka Neđića, dosadašnjeg trenera kadetske šampionske ekipe. Prozivka je zakazana za 8. jun, kada će Neđić okupiti svoje izabranike na početku priprema.
-
Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke