Potvrđen još jedan odlazak iz Zvezde, pregovara se sa štoperom i napadačem, a hoće li biti spektakularne prodaje?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.05.2018.
15:49
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Sada je kompletna slika nešto jasnija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Danima se spekuliše o potencijalnim pojačanjima, ali i odlascima iz Crvene zvezde, a danas je sportski direktor Mitar Mrkela napravio presek stanja i upoznao navijače šta se zapravo dešava.

Podsetimo, najpre je danas promovisao prvo pojačanje crveno-belih u prelaznom roku, vezistu Vojvodine Dušana Jovančića, a onda je otkrio i ostale aktuelnosti u klubu sa Marakane.

Crveno-beli sada žele da što pre realizuju transfer napadača Nikole Stojiljkovića iz portugalske Brage, kao i štopera koji bi na pravi način zamenio Daijana Le Taleka kome je istekao ugovor.

''Svaki dan smo u kontaktu i sa Bragom i sa Stojiljkovićem. Razgovaramo i sa nekim štoperima. Nećemo žuriti, važno je da nađemo nekog ko će da bude najmanje na nivou Le Taleka, a teško je naći takav profil.

Kad nađete dobar tandem, to ne menjate sedam-deset godina. Domaći ili stranac? Uvek pre biram domaćeg igrača, pa ako ne možete da nađete pravo rešenje, onda tražite stranca'', poručio je Mrkela, a prenosi ''Informer''.

Kada su u pitanju odlasci, on je potvrdio da je rezervnom golmanu Damiru Kahrimanu istekao ugovor i da neće biti produžen, a kada je u pitanju prvi golman Milan Borjan, Mrkela tvrdi da će on ostati, bez obzira na spekulacije o mogućem odlasku, uz podsećanje da sa crveno-belima ima ugovor na još dve godine.

-
Za Uroša Račića se, kako smo već preneli, interesuje italijanska Bolonja, ali ovo leto u Zvezdi mogla bi da obeleži i još jedna spektakularna prodaja, u igri su Aleksandar Pešić i Nemanja Radonjić, a Mrkela je otkrio šta u Zvezdi priželjkuju po tom pitanju.

''Teško je pitanje kolika bi nas ponuda zadovoljila za Pešića. Što se tiče Radonjića, smatram da je šest miliona malo za njega'', poručio je sportski direktor Zvezde i dodao da se brojni klubovi interesuju za Radonjića, ne samo Hofenhajm i Đenova, koji su se pominjali prethodnih dana.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 29.05.2018
22:28

"... smatram da je 6 miliona malo za njega." Iskreno se pitam da li i toliko vredi?U bilo kom klubu iz Nemacke, Engleske, Španije, Italije, ... odmah ce biti prosledjen na pozajmicu.I za Boacija ste pričali da vredi mnogo vise od novca koji su vam nudili, a onda ste ga bud zasto prodali u Kinu.Osvrnite se i pogledajte koji sve bivsi igraci Partizana igraju u jakim evropskim ligama, a prodati su za mnogo manje novca od ovog kog navodno nude vama za Radonjića. Pustite momka neka ode bilo gde gde zaista moze zaraditi vise novca nego sto se zaradjuje na ovim prostorima.Normalno uz obestecenje, ali ne ovako naduvano.

avatar
ddr16
Wednesday, 30.05.2018
10:09

ti sto su odlazili iz partizana odlazili su pre 3,4,5 godina,sad je sve drugacije,ako mbape i dembele vrede po 150m ne znaci da su bolji igraci od zidana ili slicnih koji su mnogo manje placeni. drugo,boaci je otisao za skoro 6m sto je bila odlicna cena,a radonjic je dosta bolji igrac i uz to je mladji,ako nastavi da napreduje otici ce za vise od 6m sigurno. ako je zvezda grujica prodala za 6,7 nema razloga da uzme manje za radonijca koji je i u ligi evrope pokazao koliko moze,a bice sve bolji vremenom...

avatar
jv
Tuesday, 29.05.2018
16:52

Ne dajte Radonjica! Momak ce jos napredovati. Pesic je prvi strelac lige i to treba naplatiti. U onakvom timu bi se i ja nadavao golova.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 29.05.2018
16:12

Malo 6 miliona za radonjica?realno decko osim brzine nema nista...otici ce u inostranstvo grejati klupu negde i opet se vratiti u nas fudbal

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 29.05.2018
17:11

Samo ako ode prerano. U finisu sezone se kod njega video napredak. Moze da bude samo bolji i bolji.

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 29.05.2018
16:04

Bez jake desetke nemamo sta da trazimo u evropi

avatar
noxovac
Tuesday, 29.05.2018
15:59

6 miliona dao 5 golova u premijer ligi srbije hahahahaha

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 29.05.2018
17:29

Dao vama iz zezanja hehehe dao krasnodaru,bateu itd hehehe

avatar
ddr16
Tuesday, 29.05.2018
18:32

svakako ce ga platiti neko ko se razume u fudbal,a ne neko ko je pogledao statistiku na vikipediji...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 29.05.2018
15:56

Ja nisam siguran da je Stojiljkovic igrac za velika dela, ali ako je on Milojevicev izbor, onda mogu da verujem u njega.

avatar
Kori Volden
Tuesday, 29.05.2018
16:47

Miloje ga je "napravio" u Cukarickom. Njegov igrac, iz Cuke je otisao u Evropu. Bice odlicno resenje ako dodje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 29.05.2018
17:07

To bi bilo odlicno.