Potvrda pregovora sa Partizanom: "Jesu, tačni su natpisi!"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.01.2020.
10:37
Izvor: Sportske.net

Fudbaler pregovara sa Partizanom i sve bi uskoro moglo biti rešeno.

Darko Mitrovic/Sportske.net
Darko Mitrovic/Sportske.net

Povezane vesti

Hoće li Partizan dobiti novo pojačanje na poziciji štopera?

Sada se već zna da to neće biti Slobodan Rajković, fudbaler koji nema ugovor od odlaska iz Palerma i koji je trenirao sa Partizanom pred Novu godinu.

Sada se počelo spekulisati o drugom fudbaleru, Slobodanu Simoviću, a on je istakao da su tačni natpisi da postoji interesovanje Partizana i da su pregovori u toku.

"Jesu, tačni su natpisi, u pregovorima smo još od avgusta i kontakti su se obnovili ponovo po mom dolasku u Srbiju. Imam i drugih opcija, u naredna dva dana bi trebalo sve da se reši što se svega tiče",
rekao je Slobodan Simović za "Butasport".

Ipak, šanse za dolazak nisu tako velike.

"Da, dugo sam u inostranstvu ne znam još iskreno, vuče me da se vratim, ali mislim da će to još neko vreme sačekati", rekao je on.

Ovaj fudbaler ima 30 godina, a tokom svoje karijere je igrao za Novi Sad, Spartak, Dinamo Minsk, Slovan iz Bratislave, Hapoel Kfar Sabu, Aktobe i Bate Borisov sa kojim je završio saradnju 1. januara.

Ima 30 godina i visok je 190cm, a pored štopera dobro se snalazi i na poziciji zadnjeg veznog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 14.01.2020
13:17

Ovakvima koi se premišljaju,marš i dalje od Partizana,igrali su u klubovima koji nisu ni blizu renomea Partizanu i premišljaju se.Marš i nikada ne želimo videti i Vas i sve druge kojima smo mi rezervna opcija.Marš i zaboravite na nas.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 14.01.2020
11:53

30 godina ima i hoce jos da ceka :D

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 14.01.2020
12:18

U tome i jeste fora. Poslednja prilika da uzme jos malo inostranih para, bar do onog trenutka dok se moze. E, a posle, ako ga ekoovde hoce, ok je, a ako ga neće, nebitno. I tako se vec obezbedio.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 14.01.2020
18:38

Ma shvatam ja,nego posle ga ni vi necete hteti,sta hoce kad napuni 33 da dodje,da se vucara,nebitno Zvezda,Partizan,pun mi je k ovih,pa neka mu ih pare,kao da mu Madjari nude duplo vise od vas i nesto sto on me moze da odbije,a to nema veze sa zivotom.

avatar
LFC*19
Tuesday, 14.01.2020
11:47

eee sačekaj, vrati se kao iskusni najsporiji štoper koga će đeca od 17 godina da pretrčavaju, i uzmi najjaču platu za to, pa jesi li Slobodan Rajković ili ne. Sjećam se kad si počinjao karijeru, olimpijade u nacionalnom dresu, onog pljuvanja i kazne, i sve sam čekao kad ćeš da pokažeš da si najbolji... Viđi, nemoj da dolaziš kumim te bogom. Završi karijeru tamo, oni će te se sjećati :) a ođe da dođeš možda bi te i pominjali ako i dalje znaš igrati... no te šetaju tamo amo... Kako li se sjete ovi čelnici naših klubova ovih bivših igrača? Zamislite, bolje je dovest bivšeg slobodana Rajkovića nego nekog mladog štopera pustiti da igra. I neka to, navijači iščekuju što će bit... Oćemo li ga dovest fala Bogu?

avatar
pfc
Tuesday, 14.01.2020
13:07

Ovde nije rec o Rajkovicu.

avatar
Ruya993
Tuesday, 14.01.2020
13:11

Gde si ti video u tekstu da je u pitanju Rajković? Samo laješ bezveze, pročitaj prvo vest.