Potvrda kvalitetnog rada - Individualna priznanja za fudbalere Voždovca

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.12.2017.
15:04
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Stručni štab fudbalskog kluba Voždovac može da bude ponosan na svoj rad jer su u jednom danu na "krov" stigla tri individualna priznanja za igrače ovog superligaša.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Već nekoliko godina Voždovac slovi za jedan od najorganizovanijih fudbalskih klubova u zemlji i regionu, a na krovu TC Stadion nadaju se da će uloženi novac i trud uskoro početi da se isplaćuju u vidu rezultata.

Primarni cilj "Zmajeva" jeste izlazak u Evropu i čini se da su ove sezone, sa Ilijom Stolicom na čelu stručnog štaba, na pravom putu da to i ostvare.

Kvalitetan rad i dobri rezultati doneli su ekipi Voždovca četvrto mesto na tabeli dva kola pre kraja jesenjeg dela sezone, uz samo bod zaostatka za trećeplasiranim Spartakom.

Za dobre rezultate zaslužni su fudbaleri i stručni štab, a kakve pojedince Voždovac ima u svom timu najbolje svedoče individualna priznanja koja su u četvrtak dobili golman Zoran Popović, Marko Putinčanin i Dejan Georgijević.

Sindikat profesionalnih fudbalera 'Nezavisnost' uručio je danas golmanu Voždovca Zoranu Popoviću trofej koji je iskusni čuvar mreže zaslužio sjajnim partijama u prethodnoj superligaškoj sezoni. Popović je u prethodnoj sezoni uvršten u najbolji tim Super lige Srbije, a danas mu je konačno uručen i trofej.

Pored Zorana Popovića Sindikat je nagradio još dvojicu gorepomenutih fudbalera Voždovca. Tako je Marko Putinčanin nagrađen ručnim časovnikom za najlepši gol u 11. kolu domaćeg prvenstva.

Vezista fudbalskog kluba Voždovac postigao je prelep gol na gostovanju u Lučanima gde su "Zmajevi" slavili rezultatom 3:1.

Treće individualno priznanje koje je danas stiglo na krov TC Stadion pripalo je napadaču Dejanu Georgijeviću koji je fantastičnim partijama u dresu Voždovca obeležio mesec oktobar.

Sa dva het-trika u duelima sa Zemunom i Radom, te pogotkom koji je upisao u susretu sa Čukaričkim, napadač Voždovca je potpuno zasluženo poneo zvanje najboljeg igrača Super lige u oktobru tekuće godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke