Potvrda iz Subotice - Zvezda i Spartak blizu dogovora za mladog beka

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.01.2018.
18:04
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Uspešna saradnja između Crvene zvezde i subotičkog Spartaka trebalo bi da bude nastavljena u zimskom prelaznom roku. Crveno-beli rade na transferu mladog levog beka "Golubova".

Beta/Jelena Grlić/Ds
Beta/Jelena Grlić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz Subotice imao je uspešnu polusezonu i uopšte ne čudi što za fudbalere Spartaka vlada ogromno interesovanje u zemlji i inostranstvu.

Poslednja vest glasi da je Partizan dogovorio sa Subotičanima transfer Đorđa Ivanovića, ali sve ide ka tome da i Zvezda vrlo brzo dobije pojačanje sa severa Bačke.

Predsednik subotičkog Spartaka Dragan Simović potvrdio je za "Mondo" da su pregovori sa Crvenom zvezdom u toku i da bi levi bek "Plavih Golubova" Nikola Hajdin trebalo da pojača crveno-bele.

"Ide sve u tom pravcu da postane igrač Crvene zvezde. Trebalo bi sve da bude završeno vrlo brzo, u narednih par dana. Ostalo je još da dogovorimo neke detalje", rekao je Simović.

Nikola Hajdin iza sebe ima sjajnu polusezonu u dresu Spartaka ali se čini da ga Zvezda želi kao alternativu za Milana Rodića zbog činjenice da Dušanu Anđelkoviću na leto ističe ugovor.

Levi bek Spartaka nastaviće tako tradiciju pošto su u prethodnim sezonama njegovim koracima išli Đorđe Despotović, Srđan Plavšić, Stefan Ilić, Stefan Milošević i Nemanja Milić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke